NIVEA Cellular Anti-Age noćna krema stvarno djeluje!

Vidi originalni članak

Čitateljice Večernjeg lista upravo su ovom rečenicom započinjale svoje poruke timu Dive nakon jednomjesečnog testiranja NIVEA Cellular Anti-Age noćne kreme. Više od stotinu žena uživale su u blagodatima ove lagane kreme s ekstraktom magnolije, hiluronskom kiselinom i kreatinom te potvrdile ono oko čega se uvijek brinemo i dvojimo pri kupnji anti-age proizvoda – ovaj zaista djeluje! Uz vidno zategnute konture lica i mekoću kože, ispitanice su naglasile da krema ima vrlo ugodan miris, brzo se upija i kožu ne ostavlja masnom. 

Osim svojstvima, oduševljene su i izgledom samog proizvoda, čije ih plavo i srebrno elegantno pakiranje podsjeća na prsten, koji asocira na vjernost te time ova krema postaje njihov vjeran pratilac u održavanju svježeg i mldenačkog izgleda. 
Vrijedi reći i da je čak 97 posto žena izjavilo kako bi kremu preporučile prijateljici što dokazuje kako su NIVEA Cellular Anti-Age noćnom kremom zaista očarane, jer znamo da prijateljicama želomo samo najbolje! Nakon što su nam otkrile da su prije ovog testiranja koristile raznovrsne proizvode drugih brendova i da im se NIVEA Cellular Atni-Age noćna krema svidjela najviše dosad, ne čudi da bi 96 posto ispitanica i kupile testirani proizvod. 

ŠTO KAŽU ČITATELJICE?

Gabriela Hodak (40):

- Napokon, nakon dvije godine traženja, pronašla sam kremu koja mi u potpunosti odgovara. Stvarno sam jako zadovoljna rezultatima. NIVEA Cellular Anti-Age noćna krema ima finu teksturu, dobro se upija, ne izaziva neugodno zatezanje kože, hrani i vlaži kožu, a i vrlo je ugodnog mirisa, što mi je osobno veoma važno. Za testiranje sam se prijavila zajedno s mamom i obje smo oduševljene te ćemo nastaviti koristiti ovu kremu. 

Sanja Kruljac (46):

- Prezadovoljna sam NIVEA Cellular Anti-Age noćnom kremom, koja mi je na kućnu adresu stigla baš za rođendan. Divne je teksture i stvarno djeluje. Budući da je ispunila sva moja očekivanja tijekom tri tjedna korištenja, apsolutno ću je koristiti i dalje. Što se mene tiče, krema je došla u prave ruke jer mi je i inače NIVEA omiljeni brend. 

Jadranka Roca (53):

- Imam vrlo osjetljivu kožu, pa mi je teško pronaći kremu koja mi ne izaziva alergijske reakcije. Nedavno sam kupila NIVEA Cellular Anti-Age dnevnu kremu i ugodno se iznenadila jer nisam imala nikakvih loših nuspojava. Stoga sam se prijavila za testiranje noćne kreme iz te linije i vrlo sam zadovoljna rezultatima. Koža me ne zateže, ne stvara se crvenilo ni prištići, a čak me ni oči ne peku kada je stavim na područje oko očiju. Koža mi je mekana i baršunasta, a koža lica nahranjena i napokon diše. 

Nives Sekula (55): 

- Jako sam zadovoljna NIVEA Cellular Anti-Age noćnom kremom. Iako sam crnka i tamnoputijeg tena, godine čine svoje, pa mi je koža lica dosta suha. Ova krema hrani kožu, ali je ne masti što mi se osobito sviđa. Koža mi je glatka i nahranjena, a cijelog dana imam dobar osjećaj pa ću je i dalje koristiti. Inače, odrasla sam s NIVEOM, a njihove proizvode kupujem i djeci.

Mirjana Firšt (46):

- Rezultati upotrebe NIVEA Cellular Anti-Age noćne kreme su savršeni. Koristim je već dva tjedna i primjetila sam da su mi konture lica čvršće, a koža svilenkasta i ne masti se tijekom dana. Nastavit ću je koristiti i dalje, jer se zaista pokazala odličnom. I inače koristim NIVEA proizvode, a dosad sam upotrebljavala NIVEA Q10 dnevnu kremu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".