Nijansa kose koja je osvojila TikTok: Postala je viralna jer kosi dodaje dimenziju, a frizeri kažu da ju je lako održavati

Nova hit nijansa smeđe u kosi izgleda bogato, vrlo je laskavo različitim podtonovima kože i, najbolje od svega, lako se održava pa nije čudo što već ima predznak trendinga na TikToku.
Vidi originalni članak

Ako tražite način kako osvježiti smeđu nijansu u kosi ili jednostavno tražite novi nijansu koju je i pritom lako održavati, vrijeme je da upoznate tzv. brownie batter brunette ton u kosi kojem frizeri predviđaju veliku popularnost ove sezone. Riječ je o boji koja donosi najbolje od nijanse tamne čokolade i kombinacije pramenova koji kosi daju dimenziju.

Nova hit nijansa smeđe u kosi izgleda bogato, vrlo je laskavo različitim podtonovima kože i, najbolje od svega, lako se održava pa nije čudo što već ima predznak trendinga na TikToku. Frizeri brownie batter nijansu opisuju kao boju koja je na korijenu izrazito tamna i duboka, a kako se ide prema vrhovima, tako boja postaje toplija i nešto neutralnija. Ovakva boja kosi daje luksuzan izgled, govore frizeri, a ističe se i s nekoliko pramenova u nježnim plavim nijansama koji uokviruju lice. 

Glamour piše kako su ovakve nijanse u kosi jedan od najjednostavnijih i najchic načina za transformirati kosu i ljetne varijante i pripremiti je za hladnu sezonu, bez da mnogo vremena trošite na njezino održavanje i odlaske u frizerske salone. Nije ni čudo što je veliki hit na TikToku, gdje je korisnici jednostavno obožavaju. 

Želite li ovakvu nijansu u kosi, u salonu trebate zatražiti bogatu nijansu smeđe, popraćenu blagim balayageom. Ako želite nešto naglašenije kontraste u kosi, istaknite kako želite svjetlije pramenove koji uokviruju lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ashleigh Marie (@ashleighmariecolor)

Što se tiče cjelokupnog održavanja, sve ovisi o pramenovima. Ipak, ono može biti minimalno pa je dovoljno pramenove osvježiti svakih šest do devet mjeseci, s tretmanima za sjaj kose svakih osam tjedana. Volite li odvažniji izgled i svjetlije pramenove, možete ih osvježavati i češće, svakih dva mjeseca. 

 

Kako tretirati tanku kosu? Savjetnica iz zagrebačkog salona donosi savjete: 'Jednostavno i brzo rješenje je - odrežite je!'

Ljupka Gojić Mikić još jednom potvrdila zašto je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica: Čizme i torba zvijezde su stajlinga

Ella Dvornik, Kristina Burja i Zrinka Bubanović kao inspiracija za vikend-outfite: 'U crnom se osjećamo moćno!'

'Uvijek nosim bijelu košulju, imam ih oko 30. Sve su jednostavne, bez uzoraka, a u njima jedino ne treniram'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".