Nijansa koju već nazivaju najljepšom: Isprobajte boju za koju kažu da se može prilagoditi svakom podtonu kože

Za novu sezonu rezervirani su topli tonovi među kojima se ističe kombinacija medenih tonova i nijansi boje pšenice
Vidi originalni članak

Topli tonovi meda, suptilno pomiješani s bojom pšenicom - tako izgleda jedna od najpopularnijih nijansi za novu sezonu. Riječ je tonu 'honey wheat blonde', odnosno u prijevodu, medenu pšenično plavu boju. Stručnjaci za Glamour ističe kako se fokus trenutno stavlja na tople tonove, kao stvorene za hladnu sezonu.

Medenu pšenično plavu boju nazivaju jednom od najljepših boja kose za godinu pred nama. Frizeri kažu kako su prirodni, plavi tonovi u kosi popularniji nego ikad - već su se etablirali i na modnim pistama i kod mnogih celebrityja pa su odlična ideja ako i sami razmišljate o promjeni.

Boju opisuju kao jednostavnu, pristupačnu nijansu koja izgleda upečatljivo uz svaki stajling. Medene nijanse kosi daju dozu luksuza i glamura, pogotovo ako se pravilno brinete o boji. Dobra je ideja koristiti tonere u kosi, a za kućnu njegu možete isprobati one s potpisom brendova kao što su Kerastase i L'Oreal.

Ako se pitate pristaje li vam ova nijansa, najbolja je stvar što - može pristajati svakome. Trik je u tome da tonove prilagodite svojem tenu. Ove nijanse u kosi već nosi Rosie Huntington-Whiteley koja je svoju svijetloplavu nijansu zamijenila nešto 'ležernijim' lookom, znatno lakšim za održavanje.

Slavni frizeri kažu kako i Serena Williams fantastično nosi ovu nijansu pa njezina putrasto plava izgleda jako toplo, kao stvoreno za tople mjesece pred nama. Dotjerana, sjajna i moderna, s te tri riječi se najbolje može opisati nova boja koja je apsolutni hit za 2024. godinu.

Njezin je stajling najbolja najava proljetne mode: Suknja trendi modela, a cipele najpopularniji izbor
Zgodna dama nosi najpopularnije čizme sezone, a sjajno ih kombinira uz neutralne klasike
Alternativa klasičnim mirisima: Suptilni svijet čarobnih parfema za kosu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".