Nicolaï Parfumeur-Createur obilježio 30. godišnjicu brenda u Zagrebu

Domaćin ovog mirsnog događanja bila je niche parfumerija Top
Vidi originalni članak

U Top niche parfumeriji Damien Flynn, brand manager Nicolaï Pafrumeur-Createur je povodom obilježavanja 30. godišnjice brenda predstavio Nicolaï mirisne klasike - Patchouli Intense, Ambre Cashmere, Neroli Intense, Fig Tea, New Yourk Intense, Musc Intense, Cuir Cuba i Incense Oud. Parfums de Nicolaï je jedna od rijetkih većih mirisnih tvrtki u niche svijetu koja je još uvijek u privatnim rukama - Patricie de Nicolaï; nećakinje poznatog parfumera Jean-Paula Guerlaina

Odrastajući u svijetu mirisa, Patricia se razvila u pravu parfemsku umjetnicu.
Nakon obrazovanja za parfumerku, radila je u međunarodnom parfumerskom timu, te je 1989. godine sa svojim suprugom Jean-Louis Michauom osnovala “Les Parfums de Nicolaï”.

Ljubiteljica je organskih esencija, koja uživa biti slobodna i neovisna o parfemskoj industriji, gdje su važne cijene proizvoda i marketinške restrikcije. Njezne kreacije karakterizira visoki postotak prirodnih esencija, iznimno smjele kombinacije i intenzivne koncentracije.
Svoju liniju parfema započela je s danas apsolutno legendarnim muškim mirisom “New York”, koji se danas može dobiti u čak dvije mirisne koncentracije.
Patricia de Nicolaï dobila je 1988. godine priznanje struke kao “Best International Perfumer”, te je time i prva žena koja je primila to priznanje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".