Nezaobilazan proizvod za njegu kože, savršena sinteza između prirode i znanosti

Hladnoća, vjetar i suh zrak u prostorijama isušuju kožu te je koži potrebno više pažnje i njege.
Vidi originalni članak

Žene rijetko koriste ulja za njegu lica, jer se boje da su premasna i ljepljiva. Zahvaljujući znanosti i inovativnom sastojku PureCelline Oil, stvoreno je „suho“ ulje Bio-Oil koje premašuje sva očekivanja od jednog ulja za njegu.

Uljna baza Bio-Oila jača prirodnu strukturu kože te u formuli čuva vitamine i druge prirodne sastojke. Inovativan sastojak PureCellin Oil smanjuje gustoću Bio-Oil- a i njegovu teksturu čini laganom i nemasnom, čime osigurava da koža lako upija sva dodana prirodna ulja lavande, nevena, kamilice i ružmarina koji hrane kožu.

Bio-Oil na koži ostavlja tanak, nemastan i neljepljiv zaštitni sloj, koji čini kožu nježnom, mekanom, baršunastom i elastičnom te ju štiti od isušivanja. Uz prirodna ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice koja se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja i ljepote kože ulje je obogaćeno vitaminima A i E koji štite stanice kože.

Bio-Oil preporučujemo kao preparat za hidrataciju koji pomaže da koža zadrži svoju maksimalnu prirodnu elastičnost i spriječi nastanak prvih sitnih bora oko očiju, vrata i dekoltea.

Najtraženijih i najprodavaniji proizvod u svijetu koji poboljšava izgled kože s vidljivim ožiljcima, strijama i neujednačenim tenom.

Bio-Oil pripremio je jedan poklon set, a potrebno je odgovoriti na pitanje: "Kako vi njegujete kožu tijekom hladnijih dana?"

Do 6. prosinca na adresu diva@vecernji.net pošaljite odgovor na pitanje i svoje podatke (ime, prezime, adresu, broj mobitela). U predmet poruke stavite "Zimska njega kože".

 Sretno!

Dobitnica je: Tamara Kvas. Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".