Neymarova "pasta Italiana" i sve ostale čudne frizure sa Svjetskog prvenstva

Nismo mogli propustiti ni Beckhama, iako ne igra, njegove su frizure svojedobno bile hit!
Vidi originalni članak

Do sada je bio poznat po svojoj igri, a onda ga je internet razvukao na sve strane zbog frizure. Neymarova "tjestenina" na glavi, postala je pravi meme, a mi smo odlučili provjeriti tko još ima "drukčije" frizure. 

Neki stvarno drže do svoje frizure. Primjerice, Christiano Ronaldo. Nakon njegove fantastične igre, odmah ide njegov stil, pa frizura. Ronaldo je tip koji stvarno brine o svojoj kosi i za svaku veliku utakmicu ima neki novi imidž. Tako je nedavno napravio plave pramenove na svojoj tamnoj kosi. 

Na zadnjem odrađenom treningu izgleda da se ipak riješio svjetlijih vrhova i ponovno vratio svojoj crnoj zalizanoj kosi. (Podržavamo.)

Sljedeći na listi je Nijemac Toni Kroos. On je zapravo jedan od onih koji je odlučio slijediti trendove, a nekada kraći dio kose sa strane glave "izblajha". 

Izgleda da je Rus Yuri Gazinskiy (desno) svoje beauty savjete pokupio od igrača rumunjske reprezentacije koji su 1998. usred turnira obojali svoju kosu u plavo. (Ne pitajte kako znamo ovaj podatak.)

Na listu smo stavili i jednog Hrvata - Domagoja Vidu. Vida dugu kosu nosi već neko vrijeme, a sa strana je ona izbrijana. 

Sjećate se onih jako, jako izblajhanih pramenova koji su dečki s crnom kosom nosili početkom 2000-ih. Pa igrač Kostarike Kendall Waston (lijevo) odlučio je vratiti ovaj trend 18 godina kasnije. 

Golman Južne Koreje Cho Hyun-Woo nosi jedan zapravo vrlo trendi look - strawberry blonde, crvenkasto plava boja čak mu i dobro stoji. 

Na listu smo jednostavno morali uključiti i Davida Beckhama koji je godinama zapravo stilska ikona, a trendovi nisu zaobišli ni njegovu kosu. Nosio je apsolutno svaku frizuru koja vam može pasti na pamet. Od "talijanke", preko posve obrijane glave do "kokotice".

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".