Nevino rumena

Tanka je granica između dobro i loše nanesena rumenila, no neosporivo je da je “prirodna rumenost” veliki trend ako je suditi prema tjednima mode! Rumene obraze vidjeli smo kod Ralpha Laurena, Michaela Korsa, Jasona Wua, Chloe, Balmaina...
Vidi originalni članak

Isprani rumeni obrazi koji djeluju vrlo prirodno i nenametljivo jedan su od trendova aktualne sezone. Iako su prevladavale ružičaste nijanse i one boje breskve, jedan od novih trendova brončani su obrazi koji uz pravi make-up mogu izgledati vrlo dekadentno. Sigurni smo da ste pomislili na ljeto jer ovaj je trend primjereniji u vrijeme kad je koža osunčana, no upravo na blijedoj puti i s dodatkom shimmera ima specifičan štih. Ne stoje svakoj puti isti tipovi rumenila, ni po boji ni po teksturi, ali ako se upustite u isprobavanje, zasigurno ćete od svake boje naći nijansu za sebe. 

Mineralize Blush “Dainty”, 206,90 kn, M•A•C (M•A•C))

Rumenilo, bronzer i highlighter divan su trio.

Diorblush “849 Mimi Bronze”, 332 kn, Christian Dior (Müller)

Usne i rumenilo možete naglasiti istom nijansom.

Illuminating Blush “I Am Nuts About You”, 31,90 kn, Catrice (Kozmo)

Rumenilo daje završni touch svakom izgledu.

Joues Contraste “260 Alezane”, 337 kn, Chanel (Martimex)

Iako je rumenilo u kamenu najčešći odabir, nudi se i ono u sticku. Teksturom i načinom nanošenja slično je kremastim rumenilima. Postoji i tekuće rumenilo, u bočicama, vrlo pigmentirano pa za nanošenje treba vještine te pažljivo stapanje s podlogom.

TEKUĆE RUMENILO/RUŽ Kiss & Blush Baby Doll “Fuchsia Desinvolte”,  297 kn, Yves Saint Laurent (Müller)

The One Blush Stick “Matte Rush”, Makeup Revolution (PinkPanda.hr)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".