Nevena Rendeli blista s novom frizurom: "S popuštanjem mjera popustili su i moji živci pa sam rekla - šišaj"

Još je za vrijeme karantene najavila da se šiša na bob dužinu, a sad je to i napravila u Antonija Studiju.
Vidi originalni članak

Nakon što su frizerski i kozmetički saloni počeli s radom, mnogi su se odlučili za drastičnu promjenu looka, a među njima je i Nevena Rendeli Vejzović koja je dugačku, valovitu kosu odrezala na bob dužinu. Na društvenim je mrežama pokazala novu frizuru koja joj pristaje odlično, a ispod fotografije je napisala:

- S popuštanjem mjera, popustili su i moji živci pa sam u Antonija studiju rekla - šišaj!

Inače, još za vrijeme karantene, Nevena je najavila da se šiša na bob kad se saloni otvore, a najavila je i pramenove. Kad su bilo zatvoreni saloni, nakon dugo vremena kosu je prala doma, a tad nam je otkrila kako doma njeguje kosu: 

- Znam da zvuči kao "pa što", ali imam kovrčavu i suhu kosu koju je gotovo nemoguće ukrotiti. Ali, što je - tu je, nakon pranja nanesem proizvode za kovrčanje i osušim je fenom, griva je postojana. Čak sam sama obojala izrast. Iskreno, to je bilo prvi put u životu da to radim sama, ali kad je moja frizerka Antonija čula da sam se ipak odvažila, smućkala mi je L'Oreal boje koje i inače stavljam te ih poslala na kućnu adresu. Na tome sam joj beskrajno zahvalna jer nema šanse da bih sama pogodila nijansu. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".