Netipičan ruž osvojio TikTok scenu: Gotovo svugdje je rasprodan, a kažu kako laska baš svima

Popularnost ovog ruža ne iznenađuje, s obzirom na to da je riječ o mekanoj i njegujućoj formuli, o ružu koji se ne sjaji pretjerano, a istovremeno nije "tipičan" ruž. Tu je i laskajuća nijansa koja ističe prirodnu ljepotu usana.
Vidi originalni članak

Jedan od ruževa koji je obilježio razdoblje devedesetih godina i početka novog tisućeljeća je onaj s Clinique potpisom, točnije nijansa Black Honey. Iako je prisutan još od 1971. godine te je cijelo vrijeme jedan od traženijih, pravu popularnost doživljava proteklih nekoliko tjedana i to zahvaljujući - influencerima na TikToku! 

Riječ je o nijansi za koju kažu da pristaje svima, a nedavno ju je otkrila i generacija Z. Kao što je spomenuto, ovaj "gotovo pa ruž" predstavljen je početkom sedamdesetih, a u formuli kakvu danas poznajemo dolazi 1989. godine, piše Glamour. Cijena Cliniqueovog ruža je 18,50 funti, odnosno 160 kuna, a već godinama ima kultno mjesto jednog od Cliniqueovih bestsellera.

Međutim, gotovo je svugdje rasprodan tek nakon što je postao na TikToku jer je hashtag #cliniqueblackhoney dosegnuo broj od 15,8 milijuna pregleda videa. Popularnost ovog ruža ne iznenađuje, s obzirom na to da je riječ o mekanoj i njegujućoj formuli, o ružu koji se ne sjaji pretjerano, a istovremeno nije "tipičan" ruž. Tu je i laskajuća nijansa koja ističe prirodnu ljepotu usana. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tiktokerica i bivša trgovkinja u Ulta Beautyju Mikayla Nogueira na društvenim je mrežama svojim 7,5 milijuna pratitelja rekla:

- Slušajte, neću vas lagati - potpuno sam se šokirala kad je ovaj proizvod postao viralan. Dok sam radila u Ulta Beautyju, svakog bih dana prodala barem jedan ovaj ruž, i tako gotovo cijelo desetljeće. Ljudi ga obožavaju i riječ je o kultnom klasiku s Cliniqueovim potpisom. Kad sam vidjela da postaje viralan na TikToku, nisam mogla vjerovati, a posebno me zainteresiralo što ga kupuju mlade djevojke i pokazuju ga na društvenim mrežama. 

Ako i sami prosurfate popularnim web shopovima, primijetit ćete kako je ruž gotovo svugdje rasprodan, a mi smo ga pronašli na službenoj američkoj Clinique stranici, gdje je njegova cijena 20 dolara, odnosno oko 130 kuna. 

 

Ako nemate inspiracije za svečani stajling, "ukradite" ideju Olje Vori jer izgleda genijalno!

Kaubojke i minica idealan su spoj: Ana Strizić blista u hit kombinaciji za prijelazno razdoblje

Divne Ana & Ana često gostuju u našoj modnoj rubrici, a sad su pokazale outfite kojima ne možemo pronaći zamjerku

Najpoželjnija torba i efektna košulja izvrsno pristaju Jadranki Sloković, jednoj od najbolje odjevenih Hrvatica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".