Neodoljiva wishlista beauty proizvoda

Beauty noviteti koji će tek izaći na tržište ili su tek nedavno došli, a koje smo već stavili na popis želja. Nismo mogli odoljeti, a da na listu ne uvrstimo i lažne tetovaže Yves Saint Laurenta!
Vidi originalni članak

SRETNI TROLOVI IZ MAC-A

Nova kolekcija šminke iz MAC-a inspirirana je legendarnim trolovima, crtanim likovima kojih se sjećamo iz djetinjstva, a sadržavat će ruževe, sjajila, sjenila, pigmente i glittere otkačenih boja. Uz to moramo spomenuti i fantastičan zaigran dizajn pakiranja!

Poslasticu nazvanu “Good Luck Trolls” očekujemo u zagrebačkoj prodavaonici već u kolovozu.

NOVE MASKARE: ŽELIMO OBJE!

U prodaju dolaze i dvije fantastične maskare. Jedna je Volume Reveal brenda Bourjois, koja na elegantnom pakiranju ima i praktično zrcalo, a garantira volumen u kombinaciji s dužinom, dok je druga Pro Beyond Twisted Lash od M•A•C-a, koju odlikuje supersavitljiva i uska četkica koja će izdužiti vaše trepavice i neupitno uhvatiti i one najsitnije među njima.


COMME DES GARCONS I GRACE CODDINGTON U VRUĆEM MIKSU

Kad se odrekla titule kreativne direktorice američkog izdanja magazina Vogue nakon više od 25 godina rada na tom mjestu, legendarna modna urednica Grace Coddington obećala je posvetiti se nekim malo drukčijim projektima. Ovo je jedan od prvih, a riječ je o parfemu koji je kreirala u suradnji s kućom Comme Des Garcons.

Parfem “Grace” zasad je dostupan samo na američkom tržištu.

 LIMITIRANO IZDANJE MAKE-UPA VICTORIJE BECKHAM

Nekada pjevačica, danas već modna ikona i cijenjena dizajnerica,Victoria Beckham potpisala je ugovor s velikom kozmetičkom kućom Estee Lauder. Iz te suradnje nastat će make-up kolekcija koja će biti promovirana u najvrućem, ali ne klimatski već modnom mjesecu – rujnu.

Jedva čekamo!

OČARACAJUĆI MIRIS ZA VAS I VAŠEG DRAGOG

Novi je član linije Les Exclusifs de Chanel parfem “Boy”! Predivna mješavina ženskih i muških nota čini ga pravim parfemskim kameleonom koji tijekom sati na vama promijeni nekoliko mirisa... U prodaju dolazi u srpnju i to u parfumerije zagrebačkog Martimexa.

APSOLUTNO SAVRŠENE LAŽNE TETOVAŽE

Ni brend Yves Saint Laurent nije odolio trendu flash tetovaže, pa za ovo ljeto izdaje neodoljive privremene tetovaže u boji ružičastoga zlata. Fantastično!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".