Neodoljiva make up kombinacija koju morate isprobati

Dok 'smokey' oči zavode, neutralne usne pružaju suptilan, elegantan dodir.
Vidi originalni članak

Pred nama su brojna druženja, a stručnjaci predlažu neodoljiv make up - sjaj, 'smokey' oči i neutralne usne, kombinacija koja će vas istaknuti na svakom slavlju. Ova sofisticirana kombinacija naglašava prirodnu ljepotu uz dodir blistavosti i elegancije.

"Dobar ten stvara podlogu za ostatak make-upa, dajući vam besprijekoran sjaj. 'Smokey' oči s dubokim tonovima i zavodljivim intenzitetom, naglašavaju vaše oči, pružajući dramatičan izgled koji će sigurno privući pažnju", poručuju stručnjaci iz Edukacijskog Centra Arimed.

Dok 'smokey' oči zavode, neutralne usne pružaju suptilan, elegantan dodir. S ovom kombinacijom make upa, osjećat ćete se samopouzdano dok zračite elegancijom.

No, istinski fokus, kažu nam edukatori, ove godine je na - manikuri! Ona je tajna koja daje finalni pečat glamuroznog, cjelokupnog izdanja.

"Posebno ističemo manikuru kao neizostavan detalj vašeg stylinga. Uz dodatak šljokica, manikura donosi dodatnu dozu glamura i privlačnosti. One na noktima daju svakom pokretu elegantan sjaj i ističu vašu sofisticiranost. Bilo da se odlučite za diskretne detalje ili puni sjaj šljokica, manikura će definitivno doprinijeti da zasjate na svim blagdanskim okupljanjima", poručuju iz Arimeda.

Najbolji primeri za trepavice koji će stvoriti voluminozan efekt i pojačati učinak maskare
Šesta sezona popularne serije Kruna ima genijalne kostime koji su nadmašili sve prijašnje sezone
Ljepotica u kaputu koji je hit svake zimske sezone: 'Volim nositi zemljane tonove'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".