Nemate ideje za novu manikuru? Isprobajte neke od trendi nijansi koje preporučuje vlasnica omiljenog salona

Ivana Kovačić iz zagrebačkog salona Manos ispričala je za Divu sve o ljetnim trendovima na noktima
Vidi originalni članak

Savršen dodatak svakom ljetnom stajlingu su raskošne i efektne manikure, a što je in ovog ljeta, zna Ivana Kovačić iz zagrebačkog salona Manos. Za Divu je ispričala kakve boje na noktima nosimo ovog ljeta, a u novim trendovima svatko će pronaći nešto za sebe, bilo da ste klasičarka ili volite nešto upečatljivije i više statement.

- S dužim danima i višim temperaturama, Manos je svojim klijentima dočarao poznate Malibu plaže kroz 12 nijansi ljetne kolekcije. I ovom kolekcijom nastavljamo s najljepšim manikurama i pedikurama, s najnovijim trendovima i modnim nijansama, nadahnjujući svakoga za novi odabir boje na noktima - govori nam vlasnica Manosa. 

Miks citrusa i neutralnih

Među omiljenima su nijanse citrusa koje se miješaju s neutralnim tonovima i tako daju svestranost i dugovječnost, ne samo za ljeto, nego i za prelazak u jesen.

Tamne i bež nijanse za tople dane

Tu su i tamniji i neočekivani neutralni tonovi koji su novi trend za ljeto i pomalo su drugačiji od onog što smo do sada navikli u ljetnim danima.

 

Razigrane boje za najšarenije ljeto

- Kroz kolekciju nadopunjavaju se i živahne boje, od sunčano narančaste i vatrenocrvene pa do blistavo žute, zelene i fuksija ružičaste - pojašnjava Ivana i pokazuje kako svatko među novim, ljetnim trendovima može pronaći onaj idealan za sebe pa lakom za nokte začiniti kombinacije za tople dane.

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvrsno ljetno izdanje dame od koje svi možemo učiti o stilu: 'Jednako dobro mogu nositi stvari s placa i iz nekog skupog dućana'

Gotova za dvije minute: Pogledajte kako napraviti hit punđu, za svaki dan ili posebne prigode

Išli smo u second hand kad je sve koštalo do 25 kuna: Pogledajte je li kupnja bila uspješna

Upečatljiva minica i popularne sandale izvrsno pristaju zgodnoj predvodnici Zagrebačkih mažoretkinja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".