Nekoliko frizura koje možete isprobati ako mjesecima niste bili u frizerskom salonu, a imaju chic efekt

Ako mislite da vam je kosa preduga i da ništa ne možete napraviti s njom, isprobajte nekoliko prijedloga za super frizure za svaki dan
Vidi originalni članak

Mnogi su zbog trenutačne situacije s pandemijom koronavirusa smanjili svoje odlaske u frizerske salone. Ako vam šišanje ispucalih vrhova ili nova frizura još uvijek nisu u planu, WhoWhatWear donosi nekoliko prijedloga koje možete isprobati ako želite i dalje imati chic frizuru. Instagram može poslužiti kao odlična inspiracija kod ovakvih frizura, a najbolja stvar je ta što ih je jako jednostavno kopirati i uklopiti ih u jutarnju rutinu spremanja, kao i bad hair dane. 

Niski rep ili punđa

Kad je riječ o ovoj frizuri, vrijedi samo jedno pravilo - što manje truda, to bolje. Kosu jednostavno stavite iza i kod vrata svežite u rep ili napravite punđu, ovisno o tome što vam je jednostavnije, kao i o duljini kose jer će na kraćoj kosi punđa izgledati efektnije. Ovakva frizura više nije rezervirana samo za ležerne prigode, nego je možete nositi za svaki dan, samo je upotpunite efektnom ukosnicom. 

Ukras u kosi

Od scrunchieja, preko efektnih ukosnica i špangica pa do marama, ukrasi u kosi su must have, pogotovo kad u kućnoj radinosti želite napraviti efektnu frizuru jer će i najobičniji rep podići na novu, chic razinu. Ako želite nešto još upečatljivije, poigrajte se s rajfovima koji su hit već sezonama. 

Pletenice

Pletenice su frizura koja neodoljivo podsjeća na djetinjstvo, no savršeno je rješenje ako vas kosa tog dana ne sluša. Potrebno je malo prakse, no jednom kad naučite raditi savršenu pletenicu, postat će jedan od omiljenih odabira. Isprobajte riblju kost, pletenicu u visokom repu, onu oko glave... Mašti na volju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath)

Ljepotica sa špice prošetala je tako genijalnu suknju da je ostatak kombinacije pao u drugi plan!
Naša plesačica izvrsno nosi crno od glave do pete: 'Pratim trendove kako stignem, al najviše nosim ono što mi se sviđa'
Ova nas dama uvijek osvoji kombinacijama: Zablistala je u najpopularnijem kompletu sezone
Što kažete na hlače poput njezinih? Nisu za svakog, no ona stvarno zna kako ih isfurati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".