Ne da vam se prati kosu? Isprobajte jednu od tri frizure s kojima ona neće izgledati masno

Od ureda do godišnjih odmora, donosimo nekoliko frizura s kojima ćete izgledati chic, a masna kosa past će u drugi plan
Vidi originalni članak

Osjećaj oprane, čiste kose je genijalan, ali on, nažalost, ne traje dugo i mnogi već nakon dan-dva trebaju ponovno prati kosu jer se odmah počinje mastiti. Uz to, ako vježbate, vlasište se još brže masti, a ako vam je taj scenarij poznat, danas donosimo nekoliko prijedloga koje možete isprobati u onim danima kad pranje kosa nije opcija. 

Ono što svakako trebate imati pri ruci je dobra četka za kosu, šampon za suho pranje kose i sprej za teksturu kose. 

Messy bun

Razbarušena punđa odavno više nije rezervirana samo za sportske prilike i teretanu, nego je postala svakodnevni odabir, čak i za formalnije prigode. Iako se na prvu čini da je messy bun jednostavno napraviti, da bi punđa izgledala savršeno, ipak treba malo prakse. Možete se poigrati s visinom punđe, pramenovima koji uokviruju lice... 

Dutch braids

Dvije pletenice, tzv. dutch braids, postale su trend prije nekoliko sezona i nema tko ih nije nosio. Iako se njihova popularnost malo smanjila, i dalje su omiljen odabir za ležernije prigode kad outfite želite dodati dozu chica, a jednom kad se izvježbate u njihovoj izradi, obožavat ćete ih u danima kad se kosa počinje mastiti. 

Marama u kosi

Marame su najpopularniji i najtraženiji dodataka ovog ljeta. I dok smo ih prije nosili kao gumicu za kosu i upletene u kosu, ovog ih ljeta nosimo na glavi, što će definitivno prekriti masnu kosu. Možete ih nadopuniti i upečatljivim ukosnicama, a ovakav je odabir idealan za plažu i godišnji odmor.

Ako razmišljate o novoj boji kose, isprobajte najpopularniju tehniku bojanja:

FOTO: INSTAGRAM @JOHANNEBROSTROEM FOTO: INSTAGRAM @REEMKANJ FOTO: INSTAGRAM @RUERODIER FOTO: INSTAGRAM @ZINAFASHIONVIBE FOTO: INSTAGRAM @ROSIEHW FOTO: Instagram @MISSTPW FOTO: INSTAGRAM @SUKIWATERHOUSE FOTO: INSTAGRAM @JLO FOTO: INSTAGRAM @JESUSHAIR FOTO: INSTAGRAM @GISELE FOTO: INSTAGRAM @EMILISINDLEV FOTO: INSTAGRAM @CAMILLECHARRIERE FOTO: INSTAGRAM @BRYCESCARLETT FOTO: INSTAGRAM @ASOS_LOTTE FOTO: INSTAGRAM @ANNABELROSENDAL

TikTokerica otkrila koristan trik s kojim kosu pere jednom tjedno jer joj se manje masti
Jeste li znali da možete "istrenirati" kosu da se manje masti? Stručnjaci objašnjavaju kako
Zaboravite na tanku kosu: Pet frizura koje možete isprobati ako želite da vam kosa izgleda voluminoznije i gušće
Razmišljate o promjeni frizure? Stručnjaci kažu kako je ovo "najhigijenskiji" odabir, a uz to je i jako trendi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".