Našminkaj se kao Sienna Miller

Sienna Miller nedavno je prisustvovala Londonskoj reviji brenda Burrbery i oduševila sve prisutne svojim prirodnim make up-om...
Vidi originalni članak

Sienna Miller ljubiteljica je prirodnog izgleda. Ovog puta oduševila je sve prisutne na svojim jednostavnim "no make up - make up"  izgledom kojeg većina nas preferira u svakodnevnom životu. Prirodni izgled kojim ćemo istaknuti prednosti i prirodnu ljepotu koje imamo u većini slučajeva zapravo je najbolji odabir. Dobra podloga temelj je svakog make up looka  stoga odaberite novi Catrice puder koji neće biti pretjerano bolan za vaš novčanik a njegova je kvaliteta neupitna. Na obraze nanesite rumenilo u rozoj nijansi a za svjež i zdrav izgled najbolja su ona koja u sebi sadrže i svjetliju nijansu koja pri nanošenju ostavlja blagi trag poput highlitera. Sienna se odlučila za jednostavnu bež-roza nijansu ruža koja se savršeno uklopila u cijeli izgled. Naša preporuka je hidratantno labelo Baby lips u nijansi "Peach kiss".

Maskara je nezaobilazan dio svakog looka, a naša preporuka ove srijede je Maybelline maskara koju morate isprobati.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".