Našminkaj se kao Nina Dobrev

Lijepa Nina Dobrev američka glumica bugarskih korijena proslavila se ulogom Elene u seriji Vampirski dnevnici. Osim po glumačkim uspjesima poznata je i po svom uvijek svježem i prirodnom izgledu...
Vidi originalni članak

Nina Dobrev glumica bugarskih korijena uz uspjehe na poslovnom planu poznata je po svojoj veseloj osobnosti i zdravom načinu života. Navikli smo ju gledati u jednostavnim izdanjima kojima ističe svoju prirodnu ljepotu no ovoga puta pokazala je svoju seksi stranu. Oči je naglasila zlatnim sjenilom, tamnim eyelinerom i gustim dugačkim umjetnim trepavicama dok je ostatak make upa ostao minimalistički. Za sličan izgled predlažemo Ardell trepavice u Demi Wispies i essence crni eyeliner kojem ćete postići sličan smokey izgled. Za prirodnu ali besprijekornu podlogu tu je Maybelline Fit me puder koji teksturom i postojanošću ne prestaje oduševljavati. Za kraj predlažemo Bourjois Aqua Laque koji će usnama dati boju i sjaj.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".