Našminkaj se kao Joan Smalls

Danas vam donosimo edgy jesenski look poznate manekenke i savjete kako ga rekreirati...
Vidi originalni članak

Joan Smalls ovaj je zanimljivi make up nosila na prošlogodišnjoj Met Gali ali još ga nismo zaboravili. Žarko ljubičasti ruž dio je njezine kolekcije za brend Estee Lauder. Na pitanje kako se odlučila za tako jaku boju ruža uz elegantnu haljinu Vere Wan, Joan je rekla kako je htjela nešto što će njezin romantični izgled transformirati u potpuno edgy izgled. A ovaj ruž joj se, zbog kontrasta, činio kao savršeni odabir. Mi se slažemo pa vam danas donosimo nekoliko proizvoda uz koje će te rekreirati ovaj izgled.

Kako biste postigli slični izgled isprobajte Mac ruž u nijansi Heroine a oči istaknite Max Factor maskarom 200 calorie u kombinaciji s Inglot gel eyelinerom za kojeg svi iz beauty svijeta imaju samo riječi hvale. Za kraj ne zaboravite bronzer kojeg ovog puta nanesite umjesto rumenila.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".