Našminkaj se kao Emma Stone

Lijepa Emma ostaje vjerna prirodnom make upu čak i za najsvečanije prilike, a mi vam donosimo nekoliko proizvoda uz koje i vi možete postići sličan izgled...
Vidi originalni članak

Kako se jesen polako ušuljala na naša vrata tako su dugi dani i vedra sunčana jutra otišla u zaborav. Na posao se sada već dižemo uz tmurno i hladno vrijeme. U takvim se trenucima šminkanje čini kao nepotreban i teško izvediv proces. Zato vam mi donosimo nekoliko jednostavnih proizvoda kojima, ne samo da ćete postići sličan izgled kao Emmin, već će te u samo 5 minuta izgledati svježe, odmorno i spremno za dan. 

Maybelline Fit me korektor je dovoljno kremast i hidratantan da ga koristite na podočnjacima ali i kako bi prekrili ostale sitne nepravilnosti na koži. Maskara je neizbježan jutarnji korak jer će vas u trenu razbuditi stoga taj korak nemojte preskočiti. Rumenilo u kremi lako se nanosi i izgleda prirodnije pa ga je dovoljno lagano utapkati na obraze. Cijeli brzinski jutarnji look zaokružite sa Revlon Lip Butterom koje će vašim usnama dati laganu boju i spremni ste za nove radne pobjede.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".