Našmikajte se kao Taylor Swift

Dugo isčekivani spot napokon je predstavljen na dodjeli nagrada VMAs. Spot ali i kako Taylor izgleda u njemu odmah je oduševio sve prisutne u publici ali i iza malih ekrana. Što je u njemu tako posebno možete pogledati ovdje..
Vidi originalni članak

Novi spot Taylor Swift "Wildest dreams" predstavljen je prije svega par dana a već broji preko 5 milijuna pogleda na YouTube-u.  Obožavatelji su oduševljeni njezinim izgledom u spotu pa vam donosimo popis proizvoda koje možete koristiti kako bi rekreirali njezin look kod kuće. 

Jednostavan retro look možete postići koristeći jednostavne i povoljne proizvode poput crnog tuša za oči, crvenog mat ruža, blagog smeđeg sjenila i pudera koji će na koži ostaviti mat finiš. Rumene obraze kakve Taylor ima u spotu možete rekreirati koristeći rumenilo roze nijanse kojeg nanesite nježno kako nebi pretjerali. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".