Naša poznata vizažistica surađivala s Nedom Ukraden: "Jedna čudo žena!"

Legendarna pjevačica kao da ne stari, a nosi najveće ovosezonske trendove
Vidi originalni članak

"Evo malo slikica sa jucerasnjeg snimanja spota za jednu i jedinu @neda.ukraden ❤️ bila mi je cast i zadovoljstvo biti pozvana da se potpisem iza njenog make up-a u ovoj prici. Jedna ČUDO zena, koja svakako moze biti uzor svim mladim kolegicama na profesionalnosti a bome i izgledu. Ps. Hvala po tko zna koji put mojoj @lidijazoric na pomoci i sminkanju ostalih ljudi u spotu ❤️ bez tebe nikad nije zabavno kao s tobom 😉😂 do slusanja nove pjesme i gledanja spota, zavirite u fotkice i uvjerite se sami kako je neda čudo!!!!", napisala je naša vizažistica Sanja Agić ispod fotografija na Instagramu. 

Glavna zvijezda svega je pjevačica Neda Ukraden, koja se ovaj put odlučila za nekoliko lookova, od kojih su nam za oko zapeli - dramatičan make up, outfit u kojem nosi hlače s crtom, a slične se mogu nabaviti u Zari, te onaj u kojima glavnu ulogu igraju visoke crvene čizme. 

Jedva čekamo vidjeti kako sve izgleda, a do tada samo možemo poželjeti da s 67 godina izgledati kao Neda i odmah idemo iskopirati njen look.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".