Naša poznata vizažistica Seka Kožul otkriva kako njegovati kožu tijekom zime i koje promjene napraviti u rutini šminkanja

Tek kad svoju kožu do blistavosti, tada ste spremni za zimske make up trendove.
Vidi originalni članak

Poznata vizažistica Seka Kožul otkriva tajne održavanja zdrave kože tijekom hladnih zimskih mjeseci, kao i savjete za prilagodbu beauty rutine kako bi koža ostala blistava i hidratizirana.

Zima donosi izazove za našu kožu, suočavajući je s hladnoćom, vjetrom i suhim zrakom. Seka ističe važnost pravilne njege kože kako bi se izbjegla dehidracija i očuvala njezina prirodna ljepota. 

– Tijekom zime kad krenu vjetrovi, led i jake hladnoće, koža se suši pa luči manje sebuma. Zbog toga dolazi do crvenila, peckanja i svrbeža kože lica. Istovremeno, događa se dehidracija te je potrebno pojačati njegu i hidrataciju da se što prije licu vrati sjaj i elastičnost – otkrila je.

Kvalitetna hidratantna krema, serumi i termalna voda neka budu dio vaše rutine. Ukoliko se nastala šteta ne sanira kroz desetak dana, obvezno se javite dermatologu. I kad ste napokon doveli svoju kožu do blistavosti, tada ste spremni za zimske make up trendove. 

– Tzv. latte make up je jako in, tako da su poželjne sve nijanse karamele, kave, cimeta i kakaa. Naglasak je na očima i usnama, dominiraju jarke boje rumenila, jagodice su naglašene, a kremaste teksture poželjne. Trepavice naglašenije tako da slobodno nanesite više slojeva maskare. Šljokice i sjajni pigmenti su poželjni od jutra do mraka – objasnila nam je vizažistica.

U galeriji pogledajte kozmetičke proizvode koje Seka Kožul izdavaja kao najbolje za zimu:

Estee Lauder Revitalizing Supreme + Youth power Soft creme Uriage termalna voda Madara SOS Hidra intese rose Jelly serum za njegu lica Elizabeth Arden Eight Hour krema za lice i tijelo Anastasia Beverly Hills Soft glam paleta sjenila za oči Dior Rouge Blush 475 Lancome L’ Absolu Rouge Intimatte ruž za usne 212 Max Factor Masterpiece Max, maskara za produljenje i gustoću trepavica

Ovakve cipele još nismo imali prilike vidjeti na špici, a zbog njih ostatak kombinacije pada u drugi plan
Nenad Sovilj više je od umjetnika: 'Cvjetovi u Genesisu simboli su titana, a nose se kao broš ili na ogrlici'
Šljokice su uvijek in: Donosimo najbolje cipele za savršen party stajling

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".