Napokon! Ovoga mjeseca u Hrvatskoj je lansiran Origins brend!

Riječ je o eko-chic kozmetičkom brendu koji je u posljednjih nekoliko godina stekao kultni status, a dio je grupacije Estee Lauder Companies.
Vidi originalni članak

Nakon glasina kako ovaj must-have brend stiže u Hrvatsku, potvrđeno je kako se smjestio na Natur odjel Mueller prodajnih mjesta. Sada svi imaju priliku isprobati neke od njihovih bestsellera koji su zaludili prvo beauty junkije, a onda i sve ostale.

Must-have je definitivno Ginzing linija te maske koje su ujedno njihov zaštitni znak. Jedna od maski je i „Clear Impoverment Active Charcoal“ za dubinski detox kože, trenutno #1 maska u Americi, a Instagram ne prestaje brujati o njoj.

Također, u ovom prekrasnom brendu pronaći ćete proizvode koje ne smijete zaobići poput; „High-Potency Night-A-Mins™ Resurfacing Cream“ s AHA voćnim kiselinama, piling za lice „Never A Dull Moment“ obogaćen košticama sjemenki manga i marelice ili nježno ulje za čišćenje lica „Clean Energy“ obogaćen ekstraktom masline i suncokreta s aromom esencijalnih ulja za buđenje energije; naranača, grejp i limun.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".