Napokon je stigao! Zadig&Voltaire predstavio dva nova parfema - THIS IS REALLY! HER&HIM

Za nju je to originalna ruža, koja se susreće s kultnim akordom kestena. Za njega je to fasetirani akord cvijeta naranče, koji potamnjuje duo agruma.
Vidi originalni članak

Potaknuti živahnom atmosferom noćnog Pariza, dvoje slobodnih duhova odvažuju se proživjeti svoju ljubavnu priču. Želja, porivi i čežnja neprestano eksplodiraju. Njihovo strastveno putovanje završava u zoru. U njihovoj silici? Miris s potpisom. Bezvremenski. Iz dana u noć. I iz noći u dan.

THIS IS REALLY HER! i THIS IS REALLY HIM! prkose konvenciji. Nikada miris nije bio tako upečatljiv, tako snažan. I to s dobrim razlogom: Zadig&Voltaire otkriva dva intenzivna mirisa u svojoj priči.

Inspiracija? Zadig&Voltaire moda i stil života. Zgužvana koža jedan je od znakova pariškog brenda. Za THIS IS REALLY!, etiketa na boci ukrašena je efektom valjanog metala koji se vidi na dizajnu Cécilije Bönström. Kultni, bezvremenski komadi koji se mogu nositi i danju i noću. Naklon ovom novom intenzivnom mirisu, cijelo vrijeme.

Tijekom blistave noći, dvojac emblematičnih This is! bočica transparentno otkrivaju miris. Ovdje njihove bočne pukotine prenose novu poruku: dvije srodne duše spajaju se, u žestini sumraka, sve do zore.

Blještavo. Ikonski. THIS IS REALLY HER! je blistav. Njegovi metalni odsjaji i žuta boja njegove tekućine inspirirani su svjetlima Pariza u sumrak. Magnetski. THIS IS REALLY HIM! je hipnotičan. Njegovi akcenti boje srebra i antracita evociraju igru ​​noćnih sjena na najljepšim zgradama prijestolnice. I za oboje: otkriveno na vanjskom pakiranju, ime Zadig&Voltaire beskrajno odzvanja. Poput mantre koja se pjeva u noći.

Izravno povezano s modnim CSR programom, pod nazivom VoltAIRe, pakiranje za THIS IS REALLY! je dizajniran da minimalizira svoj utjecaj na okoliš. Boca sadrži 15% recikliranog stakla, a težina joj je smanjena za 13%.  A kartonska ambalaža sastoji se od materijala iz FSCTM šuma kojima se dobro upravlja i drugih nadziranih izvora.

MIRISI! Olfaktivna igra kontrasta i tekstura
Metalni odsjaji. Igre svjetla. Živahne sjene. Na granici između dana i noći, mirisna energija se nedvosmisleno ističe. S THIS IS REALLY HER! i THIS IS REALLY HIM!, Zadig&Voltaire otkriva intenzivne mirise u svojoj kolekciji.

THIS IS REALLY HER! by Sidonie Lancesseur
Jedinstven, poput noćnog Pariza. Intenzivan, poput ljubavnog uzbuđenja. THIS IS REALLY HER! veliča senzualnost i smjelost, i danju i noću. “Kako bih udahnula život ovom olfaktivnom chiaroscuro efektu, igrala sam na kartu kontrasta na svakoj razini,” izjavljuje Sidonie Lancesseur, parfimerka u Robertetu. Gornje note blistavog ružičastog papra, gotovo pjenušave zahvaljujući začinskim aspektima akorda bosiljka i ruže, dobivaju dodatnu dubinu notama ruma i jantara. U srcu, blistavi buket ruža, s originalnim metalnim nijansama, izaziva kultni akord kestena. Ova olfaktivna avantura završava s masnoćom pačulija i senzualnošću akorda vanilije.

“Sa svojim originalnim svijetlim metalik akcentima, ruža THIS IS REALLY HER! je hommage bezvremenskoj eleganciji Pariza i njegovoj avangardnoj strani. Dok tople, drvenaste i jantarne note evociraju duh avanture noćnog Pariza", kaže Sidonie Lancesseur

THIS IS REALLY HIM! by Nathalie Lorson
THIS IS REALLY HIM! prkosi konvenciji. Njegovo jedino pravilo? Zadigovski način života. Nathalie Lorson, parfimerka u tvrtki Firmenich, osobno se pobrinula za to: "Ovaj novi magnetski miris osvjetljava i grije sjene pariške noći." Ovo noćno putovanje počinje obilaznicom, susretom agruma. Svjetlucave note grejpa i limuna potamne u dodiru s originalnim metalik akordom cvijeta naranče. Sve to prethodi suptilnom drvenastom akordu Palo Santo, zagrijanom notama jantara, koji daje pečat ovoj noćnoj avanturi.

“Za inspiraciju sam uzela iz noćnog Pariza, iz njegovih svečanosti koje traju do ranih jutarnjih sati. Igrala sam se svjetlima i kontrastima svoje palete sirovina. Duboke, tajanstvene boje noći odražavaju bogatstvo Ambroxa®, dok je svitanje utjelovljeno ovim zadivljujućim cvijetom naranče. Srebrnasti, metalni bljeskovi daju mirisu ritam zabave koja nikad ne prestaje", otkriva Nathalie Lorson.

KAMPANJA! Senzacionalna avantura u noćnom Parizu
Još jednom, modeli Maya Stepper i Mikkel Jensen, odnosno iz Njemačke i Danske, okupljaju se u ovoj kampanji za THIS IS REALLY!

Prvi pogled, prvi susret, prva igra zavođenja... Tu počinje njihova priča. Idila koja je uvijek autentična i kemija koja je uvijek savršena. Fikcija hvata stvarnost. Zato što su naša dva junaka zapravo ljubavnici u stvarnom životu. Pravi par. Intenzivna ljubavna priča.

Uz pulsirajuće taktove svjedočimo njihovom susretu u noćnom Parizu. Ispod električne rasvjete kluba. Noćna pjenušava toplina se pojačava. Ona, poput zlatne metalne aure, valovi se ispod projektora. On, hipnotiziran, ne može skinuti pogled s nje. Ona svijetli poput svjetionika. Kad nitko ne gleda, ona mu u ruku stavlja svoj parfem prije nego što nestane u crnoj noći. Sastaju se u Saint-Sulpiceu. Avantura može početi. Na svom divljem putovanju Parizom stižu na Île Saint-Louis. Svita dan. Prve zrake sunca su ih sustigle. Ovo noćno putovanje završava kada se tama pretvori u svjetlo. Zagrle se. Jedni protiv drugih. Miris protiv mirisa. Još uvijek zaljubljeni. Još uvijek zajedno.

LINIJA! Zadig&Voltaireov olfaktivni potpis
THIS IS HER!/HIM

Buntovna esencija Zadig&Voltairea, jednostavno. Duo legendarnih mirisa, poput kožne biciklističke jakne, za slavlje umjetnosti i rocka. Ženstveno - bijela bočica. Muški - crna boca. I njihov odlučni pariški trag: raskošna sandalovina koja izaziva ovisnost.

THIS IS US!
Parfem za nju, za njega, za nas...  utjelovljenje je plemena Zadig. Ugodan miris koji kombinira sandalovinu, pačuli i vaniliju: mekan poput kultnog Zadig&Voltaire džempera od kašmira.

THIS IS VIBES OF FREEDOM!
Trenutak slobode. Divlja međuigra. This is Vibes of Freedom je poziv da se odmorite od svega, noseći jednostavno svilenu bluzu. Za nju, cvjetni izdah, ugrijan kremastim akordom kestena. Za njega svježina mandarine i energija tamjana.

THIS IS UNDRESSED!
Autentična priča o dva zarazna mirisa, senzualna poput gole kože. Zajednička nit: akord gole kože, obasjan cvijetom naranče i ugrijan sandalovinom.

THIS IS REALLY!
Metalne nijanse, kao modni izričaj. Poput jakne od zgužvane laminirane kože koja vas vodi iz dana u noć. I iz noći u dan. Za nju je to originalna ruža, koja se susreće s kultnim akordom kestena. Za njega je to fasetirani akord cvijeta naranče, koji potamnjuje duo agruma.

Prvi put nakon operacije abdomena Kate Middleton viđena je u javnosti u društvu svoje majke
Lara Žigić mlada je ilustratorica koja stvara predivne dizajne: 'Kroz sliku žene mogu dočarati snagu, ali i nježnost'
Borna Kotromanić pokazala nam je svoj ormar: Imam osebujan stil, ali ne volim patiti za modu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".