Nakon uspješnih godina rada, Frizeraj Šminkeraj „Do šminke i frizure za pol vure“ otvara još jednu oazu ljepote

U ovoj priči osim kose i šminkanja uglazbile su i tretmane za lice, posebnim metodama pomlađivanja koje ovoga puta možete raditi bez bolova i igala!
Vidi originalni članak

Na samom okretištu Črnomerec uklopila se još jedna beauty priča osnivačica brenda Irene Königsknecht i Ana Kuštre. U ovoj priči osim kose i šminkanja uglazbile su i tretmane za lice, posebnim metodama pomlađivanja koje ovoga puta možete raditi bez bolova i igala!

Pričamo o energetskom pomlađivanju lica. Ova metoda se po prvi put pojavljuje u beauty industriji hrvatske, dok je diljem svijeta i to u 173 zemlje prigrljena od strane muškaraca i žena. Osim pomlađivanja, tu su i antistres njegujući tretmani lica koje radimo s brendom MOre di Croatia. Prirodan hrvatski proizvod obogaćen smiljem uzgajanim na dubrovačkom suncu i ubranih na vrhuncu ljekovite moći.

Kolekcija Dubrovnik Gold sadrži hrvatsko smilje, vječni cvijet koji je prirodno prepun retinola i drugih izvanrednih svojstava za poticanje mladosti. Kosu tretiramo Inebrya proizvodima. Poznati talijanski brend čijim tretmanima rehabilitiramo vašu kosu. Sastojci kao što su kavijar, prah dijamanata, kolagen ili proteini učinit će svaku kosu veličanstvenom!

Kod svakoga klijenta primjenjujemo individualne formule njege kao i vrste šišanja i oblikovanja. Sve naše boje su na bazi aloa vere pe će kosu učiniti punom sjaja i bogatom pigmentima. Izbjeljivači također u sebi sadrže velike doze njege jer nama je ljepota i zdravlje vaše kose na prvom mjestu.

Šminkanje je danas dnevna rutina većine žena, izdvajamo lagane dnevne varijante za poslovne sastanke ili ručak s prijateljicom pa sve do onih jačih kombinacija za glamurozne momente.

Otvorenje su došli podržati poznata lica: Mara Bratoš, Nikša Kušelj, Mateo Vidak, Jure Radnić, Tomislav Krstanović, Karmela Vukov Colić, Sanja Doležal, Marijana Mikulić, Mia Krajcar, Željko Königsknecht Jasna Palić Picukarić...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".