Nakon ekstenzija trepavica, u beauty svijet stižu ekstenzije obrva

Uz trajno iscrtavanje i nadopunjavanje obrva u kozmetičke salone dolaze i ekstenzije obrva
Vidi originalni članak

Već se neko vrijeme posebna pozornost u beauty svijetu posvećuje obrvama - od novijih načina oblikovanja i održavanja, do iscrtavanja i nadopunjavanja. Zamislite samo buđenje s dvije potpuno jednake i savršeno oblikovane obrve. Uz pojavu najnovije metode - ekstenzije obrva - to je postalo ostvarivo. 

Cijeli postupak vrlo je sličan ekstenzijama trepavica. Proces podrazumijeva ugrađivanje umjetnih, za kožu sigurnih, dlačica na područje obrva. Međutim, za razliku od umjetnih trepavica koje se lijepe na vaše prirodne, za umjetne obrve ne trebate vlastite - svaka se dlaka može aplicirati direktno na kožu. 

Ovaj je tretman idealan odabir za sve koji su nekada previše počupkali obrve, prirodno su im tanke ili ih pak iz zdravstvenih razloga nemaju. Također, odlične su i za sve one koji žele jednostavno gušće i punije obrve, a kako biste postigli što prirodniji izgled, stručnjaci preporučuju što deblju dlaku, kakva je i dlaka obrva. 

Iako izgledaju najprirodnije, ekstenzije se razlikuju od popularnog microbladinga po tome što traju samo dva tjedna, što ih čini prikladnijima za neke posebne prigodne, nego za svakodnevicu. Ipak, duljina trajanja ovisi od osobe do osobe, tako da uz savršeno odgovarajući tip kože, mogu potrajati i do četiri tjedna. 

Naravno, kao i iza ekstenzije trepavica, tretman se provodi u kozmetičkim salonima pod vještom rukom za to obučenih stručnjaka. Tretman može trajati od 30 minuta do dva sata, ovisno o tome koliko dlačica želite ugraditi. Kao i za svaki beauty tretman, bitna je prethodna priprema. Obrve dobro očistite od šminke ili proizvoda za njegu kože. 

Tretman je u potpunosti bezbolan, no ipak treba ukazati na mjere opreza. Osobe s osjetljivom kožom trebale bi prethodno provjeriti kako im koža reagira na ljepilo. 
Ekstenzije treba naknadno i održavati kako bi što duže trajale. Nemojte ih močiti 48 sati nakon tretmana. Izbjegavajte nanošenje bilo kakve šminke za obrve ili proizvode na bazi ulja - i nemojte spavati na njima. Kako biste ih očistili, potapkajte područje oko obrva pamučnom tkaninom. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".