Nakon blagdanske ludnice - uzmite vremena za sebe

World, hold on! Opustite se i posvetite sebi!
Vidi originalni članak

Temperature su se spustile, zima nam je pokazala pravo lice, još smo uvijek u prazničko-blagdanskoj atmosferi a i zadnje što želimo je izlagati svoju hidratiziranu kožu i kosu ovim nemilosrdnim uvjetima. Imali išta bolje nego posvetiti to vrijeme, pogotovo ako ste slobodni, sebi? Ulaganje u sebe, na bilo koji način, uvijek ima naše „da!“. Zato nam dopustite da vas inspiriramo i uvjerimo da je pravo vrijeme posvetiti se sebi u toplini svog doma.

1. Pjenušava kupka

Smiri li išta toliko kao kad legnete u pjenušavu mirisnu kupku? Ako pojačate doživljaj sa svjećicama i opuštajućom glazbom, obećavamo vam mir za dušu i tijelo što je baš ono što i trebamo nakon blagdanske ludnice.  

2. Maska za lice

Hidratantna ili detox maska, svejedno je, vaša koža žudi za njom. Ako niste stigli pružiti koži lica sve što zaslužuje, sad je vrijeme za to. 

3. ...i za kosu

Vrijeme čini svoje i vašoj kosi i može ju isušiti. Zato dok ste u toplini svog doma, posvetite vrijeme svojoj kosi i pronađite masku za vaš tip kose i dobro ju nahranite jer ipak, kosa je naš najvažniji modni dodatak. 

4. Manikura /pedikura

Podarite svojim noktima kraljevski tretman i podignite si raspoloženje omiljenom bojom laka. Ne zaboravite ih obilno nahraniti kremom!

5. Napravite plan za tjedan/mjesec

Nakon što ste mirisni i hidratizirani, ne zaboravimo i opušteni, pravo je vrijeme za planiranje poslovnih, studentskih i ostalih planova i obveza. Zapišite si u planer sve obaveze koje su pred vama, odmorite uz neki dobar film i ne zaboravite na svoj beauty sleep!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".