Najveći trend kod proljetne manikure su prirodni nokti na malo bolji način

Svijet postglazirane manikure sada uključuje mnoštvo dizajna lakova za nokte koji se jedva primijete i koji su namijenjeni poboljšanju prirodnih noktiju, a istovremeno dodaju nešto posebno.
Vidi originalni članak

Prirodna ljepota je u posljednje vrijeme u porastu, s nebrojenim slavnim osobama koje bez pardona hvale svoju prirodnu kožu i kosu kako u stvarnom životu tako i na internetu. Dakle, bilo je samo pitanje vremena kada će prirodna ljepota doći na naše nokte, a sada praktički svi prenoste to na manikuru - manikuru "My Nails But Better" ili skraćeno MNBB. U nastavku, Byrdie donosi sve što trebate znati o najvećem proljetnom trendu noktiju.

Sve je počelo na Met Gala 2022. kada je Hailey Bieber uz svoju bijelu satensku haljinu nosila svoju prvu 'glazed donuts' manikuru. Svijet tada nije znao da će se njezina preljevna, prozirna manikura proširiti poput šumskog požara i da će čak natjerati majstore za nokte da kreiraju "glazirane" komplete za nokte za bezbrojne klijentice koje su zatražile manikuru 2022. Bio je to prirodni odgovor na prethodne trendove koji su zahtijevali intenzivne nokte prošarane krupnim svjetlucavima ili pretjeranim dizajnom.

Svijet postglazirane manikure sada uključuje mnoštvo dizajna lakova za nokte koji se jedva primijete i koji su namijenjeni poboljšanju prirodnih noktiju, a istovremeno dodaju nešto posebno. Prirodna ljepota je u porastu, s oživljavanjem raspuštenih frizura koje su se ove godine pojavile na crvenom tepihu, a popularnost jedva prisutne šminke nastavlja rasti. Osjećaj nam je doslovno došao do vrhova prstiju i favoriziramo manikure koje su jednostavnijeg dizajna i koje našim prirodnim noktima daju sjaj.

Nadalje, MNBB manikuri je prilično malo potrebno za održavanje i ide uz praktički sve. Budući da MNBB trend oponaša prirodne nokte, manikura ima tendenciju dobrog rasta i ne pokazuje veliku razliku između boje laka za nokte i prirodnog nokta koji raste blizu kutikule. Što se tiče toga kako je usklađena s vašim stilom, ova manikura dobro će pristajati uz sve vaše osnovne stvari u garderobi i različite estetike. I konačno, doista je možete nositi kako god želite, bez obzira nosite li se uvijek dugo ili vam je potrebna kraća duljina ili oblik prikladni za tipkanje.

Ljepota trenda je u tome što je jedinstven kao i vi, s nekoliko različitih pogleda na trend. Na primjer, možete se odlučiti za nokte u boji mliječne kupke koji zahtijevaju nanošenje prozirnog mliječnog laka za nokte od kutikule do vrha, ili odabrati slične nokte koji zahtijevaju više neprozirne ružičaste boje koja odgovara boji vašeg prirodnog ležišta nokta.

Najefektnije haljine i kombinezoni koji će zavladati ove proljetne i ljetne sezone:

FOTO: Mango Haljina-košulja s plisiranim satenskim efektom 39,99 € FOTO: Mango Asimetrična haljina od satena 99,99 € FOTO: Mango Haljina s otvorenim leđima 99,99 € FOTO: Mango Duga haljina otvorenog kroja 69,99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon s printom 49,99 € FOTO: Mango Asimetrični kombinezon s volanima 59,99 € FOTO: Mango Pletena haljina s detaljem resa 49,99 € FOTO: Mango Asimetrični kombinezon s volanima 59,99 € FOTO: Mango Satenska kamizol haljina 59,99 € FOTO: Mango Bijela satenska haljina 99.99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s drapiranim vratom 79,99 € FOTO: Mango Heklana haljina s resama 69,99 € FOTO: Mango Haljina s drapiranim dekolteom 79,99 € FOTO: Mango Satenska cvjetna haljina 35,99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon na pruge 45,99 €

Agentica za nekretnine nosi popularne tenisice koje se mnogima ne sviđaju, ali njoj baš dobro pristaju
Ponovno nam je pozirao omiljeni par: Vole se srediti za špicu i biti u skladu jedan s drugim
Maskara na koju vrijedi obratiti pozornost: Produljuje trepavice, a ne razmazuje se i ne stvara grudice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".