Najveći MAC PRO dućan otvara svoja londonska vrata

Svjetski poznati brend kozmetike MAC ne prestaje oduševljavati svoje obožavatelje! Pročitajte što su nam pripremili ovog tjedna..
Vidi originalni članak

Profesionalni vizažisti ali i oni kojima je šminka samo strastven hobi napokon su došli na svoje. Ovaj lanac kozmetike otvorio je najveću pro trgovinu do sad. Ovaj, ne tako mali, raj za ljubitelje kozmetike na čak tri kata nalazi se u Londonu a na policama možete pronaći čak  250 specijaliziranih proizvoda za profesionalne make-up artiste te nevjerojatnih 2000 proizvoda iz osnovne MAC-ove linije.  

Ova prodavaonica ima i specijalizirane prostorije za kozmetička savjetovanja, knjižnicu ljepote te prostoriju gdje vrlo lako možete odslušati predavanja o umijeću nanošenja make up-a. Svi obožavatelji MAC šminke u ovom će prostoru imati priliku doživjeti potpuno MAC iskustvo.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".