Najveći beauty trendovi s Tjedna mode u New Yorku na koje vrijedi obratiti pozornost

Ukrasi za kosu su se istaknuli na revijama, pri čemu su umjetnički izrazi dosegnuli nove visine.
Vidi originalni članak

Svake sezone, Tjedan Mode u New Yorku postaje izvor inspiracije za nove beauty trendove koji će obilježiti naredne mjesece. Jesensko- zimske revije ove godine nisu bile iznimka, donoseći spektakularne i nezaboravne izglede koje će mnogi željeti kopirati na društvenim mrežama, ali i u street style modi.

Predimenzionirane frizure
Velika kosa je imala svoj veliki trenutak na pistama ovogodišnjeg Tjedna Mode. Modeli na reviji Marca Jacobsa šetali su s voluminoznim frizurama inspiriranim disko erom, kreiranim od strane poznatog frizera Duffya. Stilistica Lacy Redway također je odlučila za reviju The Blonds prezentirati avangardnu estetiku s predimenzioniranim stilom polu-gore-pola-dolje.

Dekoracije za kos
Ukrasi za kosu su se istaknuli na revijama, pri čemu su umjetnički izrazi dosegnuli nove visine. Na reviji Christiana Siriana, stilistica Lacy Redway je osmislila 'nebesku punđu' nadopunjenu zlatnim mrljama, dok je Collina Strada predstavila ultra-cool tetovaže kose, stvarane odrezanim vrpcama kose oblikovanim u zvijezde i vilinska krila.

Tamna šminka
zgledi s ultratamnim očima privukli su pažnju na revijama ovog Tjedna Mode. Vizažist Daniel Salstrom na reviji Helmut Lang koristio je proizvode MAC Cosmetics kako bi postigao intenzivan izgled sjenila, dok je Romero Jennings za reviju Prabal Gurung predstavio mračnu i romantičnu temu s razmazanom, crnom šminkom za oči.

Ružičasto rumenilo
Rumenilo u nijansi Barbie ružičaste izdvojilo se kao ključni element na pistama. Na reviji Alice + Olivia, Cloud Crush Blush u Candy Crush nijansi dao je modelima izgled nadahnut 1960-ima, dok je na reviji Cucculelli Shaheen Moani Lee koristila različite nijanse krem rumenila Kjaer Weis za zajapureni izgled.

Blake Lively oduševila na reviji Michaela Korsa u zanimljivoj kombinaciji s uzorkom žirafe
Jadranki Sloković crno-bijeli klasici savršeno pristaju: Inspirirajte se stajlingom jedne od najbolje odjevenih Hrvatica
Čizme kakve nosi zgodna dama ove su sezone broj jedan: Sjajno izgledaju uz mini haljinu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".