Najsigurnija metoda laserske korekcije vida je u Knezović Vision Groupu

Zahvaljujući vrhunskoj laserskoj tehnologiji, dugogodišnjem iskustvu i suradnji dr. Knezovića sa stručnim timom dr. Pallikarisa, u poliklinici Knezović Vision group, jedinoj u Zagrebu, izvodi se operacija bez reza Wavefront metodom.
Vidi originalni članak

Posao novinarke i TV voditeljice, gdje je svaki detalj potrebno dovesti do savršenstva jer se nedostaci pred kamerom dodatno ističu, potaknuo je Jelenu Glišić, kao i mnoge druge kojima je visoka dioptrija ne samo zdravstveni nego i estetski problem, da se odluče na lasersku korekciju vida u poliklinici Knezović Vision Group. TV voditeljica o tome priča: “Dugo sam se borila s naočalama, lećama i svim neugodnostima koje one sa sobom nose. Kada sam saznala za metodu koja ne oštećuje tkivo rožnice, a potpuno je sigurna i jednom zauvijek rješava moje probleme, kako privatne tako i profesionalne, odluka je bila laka. Sada, s odmakom od godine dana, sigurna sam da mi je to bila jedna od najboljih  životnih odluka.” Jelena se  odlučila na lasersko skidanje dioptrije, a operativna metoda bez reza prema metodi prof. Pallikarisa, koju kod nas rade samo u poliklinici Knezović, privukla ju je da zdravlje svojih očiju povjeri upravo njihovu timu. 

Prof. dr. Ioannis Pallikaris pionir je i inovator refraktivne kirurgije koji je izveo prvi LASIK zahvat na svijetu 1989. Tijekom dugogodišnje karijere posvetio se unapređenju laserske korekcije vida pronalazeći metodu koja bi pacijentu omogućila najveću kvalitetu vida i potpunu sigurnost zahvata za oko – optimiziranu metodu bez reza Wavefront, individualno prilagođenu svakom pacijentu. Njegova metoda laserske korekcije vida dokazala se kao najsigurnija u svjetskim očnim klinikama, dobila je prednost pred LASIK metodom jer djeluje poštedno na tkivo, ostavlja deblju i stabilniju rožnicu koja cijeli bez ikakvog ožiljka. 

“Nakon zahvata ne vidi se da je operacija ikad bila učinjena. Posebna pogodnost ove metode jest u očuvanju suznog filma, što je bitno svim ljudima koji borave ispred računala”, rekao nam je dr. Igor Knezović koji je i izveo taj operativni zahvat.
“Upravo zbog vaše, a i naše sigurnosti, provodimo osnovnu preoperativnu analizu na najsuvremenijim dijagnostičkim aparatima, što omogućuje savršeno precizno i prilagođeno skidanje dioptrije u svakog pojedinog pacijenta. Laserski zahvat izvodimo na najmodernijoj laserskoj platformi Allegretto-Eye Q-Blue line”, dodao je dr. Knezović.

“Cijeli zahvat bio je bezbolan, u lokalnoj anesteziji kapima, i za 15 minuta vidjela sam svijet drugim očima. Nisam imala nikakvih nuspojava, bolova, suhoće očiju, a moj vid i danas je savršen, potpuno isti i stabilan kao i odmah nakon operacije. Ne vide se tragovi operacije, kao da sam rođena s takvim vidom”, svjedoči Jelena.

Zahvaljujući vrhunskoj laserskoj tehnologiji i iskustvu stečenom višegodišnjim radom i suradnjom dr. Knezovića i stručnog tima prof. Pallikarisa, ovu najsigurniju metodu laserske korekcije vida bez reza moguće je obaviti i u Zagrebu, jedino u poliklinici Knezović Vision Group. Detaljnije o laserskoj korekciji vida, operaciji sive mrene, staračkoj dalekovidnosti, astigmatizamu, keratokonusu te o najčešćim temama vezanima uz bolesti oka možete pročitati na blogu dr. Knezovića: www.knezovic.com.hr/bog/ ili pitati izravno dr. Knezovića na www.knezović.com.hr/pitaj-doktora

Knezović Vision Group, Green Gold poslovni centar, toranj V1, 8. kat, Ulica grada Vukovara 269f 
Telefon: 01 6677 222 i 099 8199 049  
Web: www.knezovic.com.hr, e-mail:info@knezovic.com.hr

Za vrijeme "Diva Beauty Days" Knezović Vision Group nudi:

Pregled za skidanje dioptrije
Prije: 700 kn, sad 0 kn
Skidanje dioptrije po metodi prof. Pallikarisa
Prije: 7000 kn po oku, sad 6000 kn  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".