Najprodavaniji parfemi s Notina među kojima možda pronađete i najmirisniji poklon za Valentinovo

Izdvojili smo sedam ženskih mirisa koji na Notinu imaju status bestselera.
Vidi originalni članak

Parfem je uvijek dobra ideja - kako dragoj osobi, tako i sebi pa je i Božić idealna prilika za najmirisniji poklon. Ako nemate inspiraciju kakav poklon darovati ovog Valentinova, a želite možda isprobati nešto novo, inspiraciju možete pronaći među najprodavanijim parfemima s Notina. 

Zavirili smo u njihovu kategoriju najprodavanijih proizvoda i izdvojili sedam popularnih mirisa koje prati status bestselera. 

Calvin Klein Beauty, 50 ml, 24,30 eura

Prvi na popisu je parfem koji je na Notinu opisan kao sinonim za eleganciju i svevremensku ljepotu. Oduševit će ljubitelje cvjetnih mirisa jer donosi note jantara, dok se u srcu parfema nalazi ženstveni jasmin, upotpunjen notama cedra. 

Burberry Weekend for Women, 100 ml, 30,90 eura

Kombinaciju mandarine i kadulje u uvodu dodatno pojačavaju modri hijacint i perunika. Cvjetno srce mirisa dopunjuju korijen ljubičice, nar i cvijet breskve. U zaključku će se razviti opojan i umirujući miris sandalovine, koji podsjeća na trenutke odmora i sreće. Dopunjuju ga note mošusa i cedra.

Versace Crystal Noir, 90 ml, 108,00 eura

Tražite li parfem koji ostavlja dozu luksuza i baršunastu mekoću, obratite pozornost na voćno-orijentalni karakter Versaceovog parfema. Opisuju ga kao miris idealan za hladne dane. Prvo do izražaja dolaze note đumbira, kardamoma i papra, zatim cvijet naranče, gardenija i božur, a u bazi se nalaze sandalovina, mošus i jantar. 

Burberry London for Women, 50 ml, 23,40 eura

U gornjim notama se prožimaju romantični mirisi ruža i kozje krvi sa sočnom tangerinom. Potom im se pridružuju note zavodljivog jasmina, tahićanske gardenije i nježnih božura, naglašenih slatkim mandarinama. Bazu parfemske vode Burberry London iz 2006. čini topla smjesa pačulija, mošusa i sandalovine, koja ovom mirisu daje vrlo neodoljiv ženstven karakter.

Carolina Herrera Good Girl, 80 ml, 140,00 eura

Bademi, koje prve osjetite u mirisnoj kompoziciji, izazivaju novu ovisnost u vama. Potom u prvi plan, samouvjereno i hrabro, dolaze akordi dragocjene tuberoze, koji parfemu daju dubinu i zavodljivost. Do savršenog senzualnog užitka vodi vas topao tonka-grah i esencija kakaa.

Lancôme La Vie Est Belle, 100 ml, 99,70 eura

Slavna parfemska voda za žene Lancôme La Vie Est Belle simbol je sreće i slobode. Njezin punjivi flakon kreiran je 2022. u duhu gesla 'uljepšajte sutrašnjicu'. U uvodu će vas očarati sočne note crnog ribiza i slatke kruške. U srcu mirisne kompozicije kriju se note dragocjene perunike dobivene iz održivih izvora u Francuskoj te note jasmina i cvijeta naranče. Baza parfema sačinjena je od slatkih, toplih nota tonka-graha, delikatnih pralina, gurmanske vanilije i egzotičnog pačulija dobivenog iz održivih izvora na Baliju.     

Chloé Nomade, 75 ml, 72,20 eura

U gornjim notama parfemske vode krije se slatka opojna šljiva mirabelka čiju intenzivnu aromu upotpunjava vrlo ženstvena i zavodljiva frezija. Ravnotežu između nježnosti sastojaka uređuje tajanstvena aromatična mahovina hrasta u bazi, koja ukupnoj kompoziciji doprinosi na dubini, senzualnosti i sofisticiranom tonu.

Josipa Rimac poznata je po ljubavi prema dizajnerskim torbama: Izdvojili smo top 10 modela koje je nosila
Bili smo iza kulisa Mozartove opere 'Così fan tutte': Kostimi su prvi kontakt s publikom na sceni
Sanja Musić Milanović u neočekivanoj rokerskoj kombinaciji koja joj stoji kao salivena

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".