Najpopularniji make up look koji možete nositi svaki dan, a jednostavan je za kreiranje

Iako mu je uloga da bude decentan, uz nude look, lice blista sunčanim sjajem
Vidi originalni članak

 

Izgleda na licu kao da ga nema, no itekako ga ima. Superprirodan make-up stil sve je popularniji. Iako ni mat puderi nisu sišli sa scene, prednost je sve više na strani onih s blistavim česticama. Neosporno, highlighteri i slični make-up hibridi danas su favoriti. Naime, vizažisti smatraju da je nude look bolji s malo sjaja!

– Zemljani se tonovi lako kombiniraju s ruževima boje mesa, a look se može nadograditi puderima, sjenilima i rumenilima koji imaju veću dozu sjaja, zbog čega ten djeluje zdravo, mladoliko i prozračno – savjetuje make-up artistica Ena Čavlović. Treba ipak pripaziti, dodaje, da bež nijanse ne budu previše tamne jer se tako, naročito ako je riječ o mat šminki, stvara privid mrljavog lica. Također, ne treba pretjerivati jer ovaj stil zahtijeva jednostavnost, lagane konture, elegantna sjenila i prirodne usane. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".