Ovo je najpopularniji lak za nokte, a obožavaju ga Meghan Markle i Kate Middleton!

Možete ga nabaviti i kod nas!
Vidi originalni članak

Essie lakovi za nokte na hrvatskom su tržištu dostupni već nekoliko godina, a opće je poznato da korisnice društvenih mreža jednostavno luduju za svakim lakom kojeg tvrtka izbaci na tržište.

Ipak, jedan od njih potpuno je "pomeo" konkurenciju još prije dvije godine. Riječ je o onom imena "Topless and Barefoot" čija je popularnost na Pinterestu porasla za 796%. A i dalje je nude boja vrlo popularna među djevojkama. Puderasti tonovi veliki su hit jer pristaju u svim prigodama i svim tipovima kože, a ovaj se sastoji od nekoliko nijansi bež boje, a odlična je vijest što je dostupan i na našem tržištu!

Iako je ljetno vrijeme doba eksperimentiranja s ludim bojama, nećete pogriješiti ni ako odaberete nude nijansu koja će odlično funkcionirati u kombinaciji s kupaćim kostimom, a istovremeno izgledali elegantno u večernjem trenucima! 

Koliko muškarci prepoznaju ženske beauty proizvode?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".