Najpopularnije boje za kosu koje možete isprobati u novoj sezoni: Lako se održavaju, imaju wow-efekt

Novi trendovi na prvo mjesto stavljaju prirodan look i jednostavno održavanje, bez čestih posjeta frizerskim salonima
Vidi originalni članak

Nalazimo se u špici ljetne sezone, no ponekad se uhvatimo kako pomalo razmišljamo o jeseni, novim kolekcijama, nadolazećim trendovima... Dizajnerski i high street brendovi već su pokazali što nam pripremaju za jesen pa se u dućanima već sad mogu kupiti prvi komadi za hladnije dane. Osim novih modnih trendova, dolaze i promjene u beauty svijetu, a uvijek se najviše iščekuju noviteti u svijetu frizura. 

Pogledajte što su o najpopularnijim ljetnim frizurama rekli frizeri iz pet zagrebačkih salona:

Iz pet zagrebačkih frizerskih salona otkrili su nam najpopularnije frizure i boje kose za ovo ljeto

Ako ste nestrpljivi čekati jesen za promjenu looka, zašto ne biste već sad zakazali svoj termin u frizerskom salonu i isprobali jednu od tri boje kose koje su veliki hit ove godine, a njihova će popularnost s jesenskim danima samo rasti.

Bež plava

Bež plava, izvorno beige blonde jedna je od onih nijansi koja ne zahtijeva mnogo održavanja i česte posjete frizerskom salonu, a istovremeno ne izgleda nimalo dosadno i monotono. Jako je trendi i cool, a neodoljivo podsjeća na boju pijeska - jedan je dio pramenova tamniji od ostatka, a igra svijetlih i tamnih tonova pridonosi volumenu kose, kažu iz Hairstyle Campa.

Čokoladno smeđa

Ova je boja posebno popularna među celebrity damama, a prednost ove nijanse je što može varirati od svijetlijih do tamnijih tonova, ovisno o podtonu kože pa je svatko može prilagoditi sebi. Boja kose može se prilagoditi i boji očiju pa će tamniji tonovi bolje pristajati osobama sa zelenim i svijetlo smeđim očima, dok su hladniji tonovi čokoladno smeđe idealni za osobe s jako svijetlim očima, poput plavih i sivih, kao i s jako tamnim, poput tamno smeđih, gotovo crnih, savjetuje Scwharzkopf.

Osunčani pramenovi

Nakon ljeta kosa može prirodno posvijetliti zahvaljujući suncu pa se stvara prekrasna igra svijetlijih i tamnijih pramenova. Takav se look može postići i u frizerskom salonu, a za osunčane pramenove kažu da su "poboljšana" verzija klasičnih plavih pramenova. Sofisficirani su, romantični i ženstveni te će osvježiti svaki look, bez obzira na dužinu kose, a pritom su jednostavni za održavanje, piše Hairstyle Camp.

Ako razmišljate o šišanju, bob je savršena promjena - pogledajte kako je nose celebrity cure:

FOTO: Instagram @xeniaadonts FOTO: Instagram @vanessaevelynh FOTO: Instagram @kaiagerber FOTO: Instagram @taylorlashae FOTO: Instagram @vikyandthekid FOTO: Instagram @theannawintour FOTO: Instagram @brittanyxavier FOTO: Instagram @zoeydutch FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @lucyhale FOTO: Instagram @karliekloss FOTO: Instagram @jjmorrow FOTO: Instagram @emmaroberts FOTO: Instagram @dualipa FOTO: Instagram @chloehelenmiles FOTO: Instagram @brielarson FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @amandajsmart FOTO: Instagram @alexachung

Frizure za svaki dan koje stvaraju wow dojam, a gotove su za tren:

FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @leoniehanne FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @kristin_ess FOTO: Instagram @leoniehanne

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".