Najpopularnija jesenska frizura lako se održava kod kuće i kažu da pristaje svim teksturama kose

Blunt bob potvrdio je svoju poziciju kao jedan od najchic i najsvestranijih izbora kad su u pitanju frizure pa ne čudi što je broj jedan među jesenskim trendovima.
Vidi originalni članak

Ni ova jesen neće proći bez bob-frizure, a naglasak je stavljen na blunt bob, rez za koji se vjeruje da pristaje različitim tipovima kose. Imamo ga prilike vidjeti svugdje, na modnim pistama na kojima su predstavljene kolekcije za proljeće i ljeto 2022, nose ga poznate dame poput Kaie Gerber, Kourtney Kardashian i Billie Eilish, a hit je i na društvenim mrežama.

Blunt bob potvrdio je svoju poziciju kao jedan od najchic i najsvestranijih izbora kad su u pitanju frizure pa ne čudi što je broj jedan među jesenskim trendovima. Kako smo pisali i ranije, ovakav je top boba karakterističan po ravnom i oštrom rezu, kao i ravnom, sleek stiliziranju. Svoju popularnost može zahvaliti činjenici da pristaje različitim oblicima lica, a bob nije prekratak pa ga i dalje možete svezati u rep ili punđu.

Lana Biželj: "Trebalo mi je deset godina da prihvatim svoje keloide. Danas sam bolje no ikad"

 

Nije zahtjevan za održavanje, a stilisti ga opisuju kao bob koji nije ni prekratak ni predugačak, a ravni vrhovi i oštar rez daju modernu teksturu

Posljednja među celebrity damama koja se odlučila za ovaj trendi rez je Katy Perry koja je na društvenim mrežama pokazala ultra-ravan bob dužine do ramena, s razdjeljkom na sredini. 

Ako mislite da nemate kosu stvorenu za blunt bob, frizeri misle drukčije. Za Glamour su, naime, otkrili kako je blunt bob tako popularan jer ga mogu nositi žene svih tekstura kose, samo trebaju odabrati idealan tretman s kojim će kasnije frizuru jednostavno održavati i stilizirati je. 

Ključ savršenog boba je u redovitom šišanju pa se ono preporučuje svakih šest do osam tjedana kako bi se zadržao oblik i blunt krajevi. Još jedna prednost ovakvog boba je što izgleda izvrsno i na tankoj kosi, odnosno kreira iluziju volumena. Također, žene diljem svijeta obožavaju ovakav tip boba jer za savršenu frizuru ne moraju svaki put ići do frizerskog salona, već je mogu kreirati i doma. Zahtijeva nešto više feniranja pa je dobra ideja, kako bi kosa ostala hidratizirana, regenerator zamijeniti hidratantnom maskom i tako spriječiti isušivanje. Za stiliziranje isprobajte proizvode poput pudera i spreja za teksturu, s kojima će frizura uvijek izgledati svježe. 

 

Visoke čizme i kratke hlače odlično pristaju odvjetnici čiji je besprijekoran stil uvijek dobra inspiracija

Najpopularnije šiške u 2021. godini sada dolaze u još boljoj verziji kod koje volumen dolazi u prvi plan

Kad ukradeš pozornost na zagrebačkoj špici: Lijepoj brineti klasični komadi izvrsno pristaju

Uskoro se u Zagrebu održava prvi dizajnerski buvljak; donosimo sve detalje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".