Najpopularnija frizura 2021. godine sada dolazi i u verziji koju će obožavati ljubiteljice razbarušenih valova

Riječ je o tzv. pretty shag, odnosno frizuri koja kombinira odvažan duh shaga, ali struktura kose nešto je klasičnija i više podsjeća na razbarušene valove u kosi, tzv. beach waves.
Vidi originalni članak

Shag frizura definitivno je najpopularniji odabir kojeg možemo vidjeti na brojnim trendsetericama, a svoju popularnost može zahvaliti i činjenici da se jako jednostavno održava, pa je idealna za ovo razdoblje u kojem frizerske salone ne posjećujemo toliko često. Ipak, mnogi shag smatraju odvažnim odabirom zbog slojeva nejednake dužine i cool prizvuka kojeg ostavlja. Neodoljivo podsjeća i na frizure koje su se nosile sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća, no sada dolazi u nešto modernijoj verziji.

Ako vam je klasičan shag možda malo previše, razmislite o novitetu kojeg su predstavili frizeri, nešto sofisticiranijoj verziji. Kako su rekli za Glamour, za nositi tipičan shag potrebno je mnogo samopouzdanja i hrabrosti pa se prije odluke najbolje posavjetovati s frizerom kako biste bili sigurni da će frizura pristajati osobnosti i lifestyleu

Tu u prvi plan dolazi tzv. pretty shag, odnosno frizura koja kombinira odvažan duh shaga, ali struktura kose nešto je klasičnija i više podsjeća na razbarušene valove u kosi, tzv. beach waves

- Ključna stvar kod shaga je slojevitost na prednjem dijelu, kako bi se stvorio volumen što bliže korijenu kose. Što su kraći ti slojevi, to je izgled ekstremniji i odvažniji, a ako su pramenovi kose ipak nešto duži, frizura dobiva klasičniji izgled - ispričao je frizerski stručnjak za Glamour i pojašnjava da ako želite nešto klasičniju verziju shaga, ostavite pramenove dužima. Tako će cijela frizura biti uravnoteženija. 

- Ipak, pripazite da slojevi ne ostanu predugački jer tako neće izgledati poput shaga - poručuje frizer pa je potrebno pronaći sredinu i napraviti malo manje slojeva u kosi, kako bi promjena bila manje drastična. Isto pravilo vrijedi i za šiške - što su kraće, to su odvažnije pa se poigrajte dužinama kako biste postigli balans u kosi i savršen look s kojim ćete biti zadovoljni. 

Ukradite ideju Nevene Rendeli za savršen proljetni stajling: Kombinira komade koje mnogi imaju u ormaru
Korektor od sedamdesetak kuna hit je na TikToku: Prekriva znakove umora i licu daje svježinu
Ono kad od najobičnijih komada napraviš savršen outfit: Divna psihologinja prava je majstorica u tome
Do savršenih valova u kosi za manje od pet minuta: Isprobajte viralni hit s TikToka za odličnu frizuru

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".