Najnoviji hit u svijetu kozmetike - prvi makeup za osmijeh

Ivana Mišerić, Ecija Ivušić i Anita Dujić, žene poznate po prekrasnom detalju na licu koji uvijek privlači pažnju, znaju kolika je moć osmijeha, a da bi bio blistav važno je uz sebe uvijek imati proizvod koji će na vrlo jednostavan način zube dovesti do savršenstva.
Vidi originalni članak

Osmijeh je najljepši modni dodatak svakom licu, vaš zaštitni znak i odraz karaktera. A savršen osmijeh omogućit će vam prava revolucija među kozmetičkim proizvodima u obliku Signal White Now Touch olovke koja je stigla i na hrvatsko tržište. Ovaj novi proizvod pružit će vam upravo ono što trebate – neodoljivi osmijeh. Olovku branda Signal za trenutačni efekt i bijele zube, savršenu za dobivanje potrebnog blistavo bijelog osmijeha u trenu, prve su isprobale poznate Hrvatice i ambasadorice prvog makeup-a za osmijeh.

Ivana Mišerić, Ecija Ivušić i Anita Dujić, žene poznate po prekrasnom detalju na licu koji uvijek privlači pažnju, znaju kolika je moć osmijeha, a da bi bio blistav važno je uz sebe uvijek imati proizvod koji će na vrlo jednostavan način zube dovesti do savršenstva. 3 jednostavna koraka click - touch - smile dovoljna su kako bi se postigao onaj efekt o kojem svi sanjaju, holivudski osmijeh.

U svijetu ljepote bijeli zubi su nezaobilazni. S takvim zubima osjećamo se ljepše i imamo više samopouzdanja, otkrivaju našu ljepotu i pružaju čaroban osmijeh, koji nam podiže raspoloženje. Tajna ovog čudesnog proizvoda na području oralne njege i ljepote je u kristalima koji reflektiraju svjetlost te dolaze na površinu cakline, za bjelje zube i blistavi osmijeh. Današnji moderni način života svakodnevno je ispunjen gustim rasporedom obaveza, no sada u svojoj torbici možete stalno sa sobom nositi Signal White NOW Touch, koji će brzo i učinkovito osloboditi osmijeh na vašem licu. Praktični makeup za tvoj osmijeh vrlo je jednostavan za korištenje. Pritisak gumba, ravnomjerni nanos sloja i sušenje od 1 minute garancija su blistavo bijelog osmijeha.

Signal olovka nadahnuta je svijetom glamura te se sa svojom safirnom bojom i luksuznim dizajnom savršeno uklapa u svaku makeup torbicu, za trenutačno i privremeno izbjeljivanje zubi koje možete ponijeti sa sobom, gdje god bili. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakodnevno, koliko god često želite kreirati blistavo bijeli osmijeh koji osvaja svijet.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".