Najmedenija kolekcija balzama za usne ove jeseni

Nuxe predstavio balzam za usne u "pop-art" tonu.
Vidi originalni članak

Stvoren prije 22 godine, Rêve de Miel® Ultra-hranjivi balzam za usne danas je apsolutni best-seller. Svake godine, ovaj nezaobilazni proizvod privlači sve veći broj korisnika sa suhim i oštećenim usnama, koji traže hranjivi i omekšavajući proizvod gurmanskog okusa.

Kao čista medena delikatesa, ovaj ultra-hranjivi balzam najbolji je saveznik za prekrasne usne zahvaljujući svojim darežljivim aktivnim sastojcima (med, shea maslac, esencijalno ulje grejpa i dragocjena biljna ulja). Ekskluzivni spoj dokazano hrani, obnavlja, omekšava i štiti usne koje su postale suhe i oštećene uslijed agresivnih vanjskih čimbenika. Prošao je ispit čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima u Kanadi. Uroniti prst u ovu kultnu teglicu i osjetiti njegovu ultra-slasnu teksturu pruža jedinstven osjećaj, uz božansko medeni okus kada ga nanesete na usne.

Ove su godine usne odlučile pokazati koliko vole svoj omiljeni balzam za usne pa su se pojavile na njegovom pakiranju. Ovi motivi usana koji privlače pažnju udruženi su s nizom živahnih boja i grafika koje daju “pop art” izgled ovoj kultnoj teglici. Ova MUST-HAVE limitirana izdanja dostupna su u 3 različite varijante – za uvijek prirodno prekrasne usne.

ROCK - tamnoljubičasta pozadina s vragolastim osmjehom za usne s rock-chick šarmom, znakom samosvjesnog karaktera.

GLAM - svojom sofisticiranom pozadinom boje fuksije, ove slatke, glamurozne usne pružaju nježne poljupce.

NATURAL - lijepe bez truda na tirkiznoj pozadini, ove usne prirodnog izgleda šapuću nježne riječi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".