Najluksuzniji ruževi na svijetu

Christian Louboutin ne prestaje oduševljavati! Nakon ruževa i nedavno predstavljenih novih nijansa popularnih lakova za nokte stiže i novi proizvod!
Vidi originalni članak

U moru ekstremno mat ruževa za usne bilo je i vrijeme za neku inovaciju. Upravo to pripremio nam je Christian Louboutin koji će u srpnju lansirati potpuno novi dodatak beauty liniji. Loubilaque lip lacquer su "lakovi" za usne koji dolaze u osam bogatih i neodoljivih nijansi. Formula je naizgled slična ultrapopularnim tekućim ruževima no finiš koji ostavlja na usnama potpuna je suprotnost. Sudeći prema Louboutinu ovog ljeta ćemo na usnama nositi visoki sjaj.  Bočice ruževa izgledaju kao pravo malo umjetničko djelo a dizajnirane su tako da se kroz čep može provući lančić i nositi ih kao nakit to dijelom opravdava visoku cijenu od gotovo 600 kuna po jednom ružu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".