Najluđi ovogodišnji beauty trendovi

2015. godina bila je puna zanimljivih trendova no neke od njih zaista ne želimo ponoviti u 2016...
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih ali i najopasnijih trendova bio je Kylie Jenner lip challenge. Iako je Kylie priznala kako je usne povećala filerima to nije spriječilo djevojke diljem svijeta da usne pokušaju trenutno povećati opasnom napravicom. Nadajmo se kako se u novoj godini neće ponoviti ništa slično!

Kosa u pastelnim bojama još 2014. postala je neočekivano popularna no čini se kako ni to nije bilo dosta. Kosa u duginim bojama prošlogodišnji je apsolutni hit. Pitanje je samo što nas čeka ove godine?

Pat McGrath u 2015. predstavila je svoj prvi proizvod koji je, osim što se rasprodao, postavio novi hit trend kojega su pratili make up artisti diljem svijeta. Metalik zlatna usta, zlatni kapci, zlatni highlighter... Ostaje li taj trend u 2015?

Prošle godine nikako nismo mogli pobjeći od proizvoda koji je preplavio Instagram profile slavnih osoba. To je "waist trainer". Otkako je Kim Kardashian objavila sliku iz teretane gdje koristi ovaj proizvod obožavatelji njene linije nisu dvoumili oko naručivanja istog a to je naravno, dovelo do toga da se waist trainer našao na listi beauty trendova 2015.

 Nismo samo kosu protekle godine bojali u žive boje. Ni obrve nisu ostale pošteđene tog ludog trenda...

"Bubble" manikura... Treba li uopće posebno naglasiti kako se zaista nadamo da se ovaj trend neće ponoviti?

Iako volimo konturiranje i efekt koji lice zadobije nakon njega ponekad to zna izgledati teško a i  neprirodno. Predlažemo da ostavite tešku šminku za posebne prilike a u 2016. odaberete prirodniji, jednostavniji make up kojim ćete naglasiti prirodnu ljepotu.

Kao da kosa i obrve nisu bile dovoljne, ove godine Miley Cyrus pokrenula je neobičan trend bojanja pazuha u dugine boje...

Koliko god ovaj trend bio fotogeničan, pomalo je besmislen. Prikrivanje izrasta na kosi koristeći šljokice simpatičan je trend koji je pred kraj prošle godine preplavio kako Instagram tako i ostale društvene mreže...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".