Najljepši make up u Cannesu

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Unatoč popularnom mišljenju, film i moda nisu jedini fokus ikoničnog festivala u Cannesu...
Vidi originalni članak

Iako je glavni fokus ovog raskošnog festivala na odjeći koju su poznate dive odabrale za crveni tepih jednako je bitan i make up. Dobar odabir šminke koja komplementira odabiru haljine naglasit će elegantan svečani izgled dok će pogrešan make up učiniti upravo suprotno. Ove godine crveni tepih preplavili su nude tonovi i neutralni make up što se pokazalo odličnim odabirom s obzirom da je većina premijera održana tijekom dana. Usne su većinom naglašene ženstvenom nježno roza bojom a na obrazima je prevladavao lagani bronzer koji je gotovo pa zamijenio rumenilo.

Kao drugi najveći trend nametnule su se usne u vatrenim nijansama. Manekenka Lily Donaldson odabrala je pomalo jesensku tamno crvenu nijansu koja uz choker ogrlicu i crnu minimalističku haljinu snažno zastupa nadolazeće jesensko zimske trendove. Boja ruža ovdje vodi glavnu riječ, no naglasak je stavljen i na obrve dok je ostatak make upa sasvim minimalistički. Pogledajte koje su nas sve dive ove godine oduševile odabirom make upa u našoj galeriji!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".