Najljepša nijansa u kosi koju ćemo viđati ovog proljeća: Izgleda luksuzno, a i jednostavna je za održavanje!

Stručnjaci kažu da nektar-plava izgleda luksuzno i toplo, a ključno je da baza naginje zlatnim tonovima, dok su pramenovi kremasti, topli i slojeviti
Vidi originalni članak

Frizeri kažu kako je zima iza nas nedvojbeno bila u znaku brineta, ali s proljećem su u prvi plan došle svjetlije nijanse. Jedna od boja koja je došla u beauty fokus je tzv. nektar plava. Allure je opisuje kao kremastu nijansu koja nudi savršenu ravnotežu između platinastih tonova i mekih, toplih nijansi, što je čini jednostavnijom za održavanje. 

Stručnjaci pojašnjavaju da nektar-plava izgleda luksuzno i toplo, a ključno je da baza naginje zlatnim tonovima, dok su pramenovi kremasti, topli i slojeviti te uokviruju lice. Ako poželite ovu nijansu, Smith predlaže da u salonu zatražite bež ili zlatno-plavu bazu s pramenovima koji su malo deblji nego što biste inače poželjeli. 

- Ova boja najbolje odgovara osobama sa svjetlijom prirodnom bojom kose jer je problem s tamnijim tonovima taj što se znaju javiti narančaste nijanse protiv kojih se teško boriti - kažu stručnjaci za Allure i dodaju da nektar-plava nijansa odlično izgleda kad se nosi s voluminoznijim frizurama, poput onih kakve su nosili supermodeli devedesetih godina prošlog stoljeća. To je odlična kombinacija, s obzirom na to da su fen-frizure ponovno došle u centar pozornosti, a sa sobom nose eleganciju i glamur, čak i u svakodnevnim izdanjima. 

Meghan Markle zasjala je u pelerini s izvezenim cvijećem i potpisom dizajnerice Caroline Herrere
Znate li prepoznati kada je proizvodu istekao rok trajanja? Kod jednog treba posebno pripaziti!
Studentica pedagogije na klasike je stavila vlastiti modni potpis i stvorila outfit za čistu peticu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".