Najljepša manikura za jesen vječni je klasik kojeg se jednostavno ne možemo zasititi

Klasična manikura za jesen često se temelji na neutralnim tonovima kao što su bordo, tamno smeđa ili tamno zelena
Vidi originalni članak

Dolaskom jeseni, modni svijet prelazi na tople nijanse, duboke boje i sofisticirane kombinacije. No, kada je riječ o manikuri, jedan klasik nikada ne izlazi iz mode. To je onaj poseban dodatak koji istovremeno odiše elegancijom i šarmom te je se jednostavno ne možemo zasititi.

Jesenska manikura je poput pejzaža u prelasku iz ljeta u hladnije dane. Ova sezona donosi niz inspiracija, od bogatih crvenih i tamnih smeđih tonova do sofisticiranih nijansi sive i elegantnih nude tonova. No, manikura Sofie Richie Grainge najljepša je inspiracija za hladne jesenske dane.

Na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju u kojoj nosi savršenu jesenku odjeću, počevši od prljavo bijele suknje niskog struka s lepršavim bordo halter topom. Nosila je bež remen koji se slagao s njezinim bež lakiranim cipelama na špic, a kroj je dopunila torbom Hermes Kelly i raznim zlatnim i dijamantnim narukvicama.

Naslov fotografije je "Bordeaux sezona", a njezini su nokti odlično povezali cijelu kombinaciju. Njezini nokti bili su kratki, četvrtasti i imali su duboku crvenu boju. Kad je na suncu, njezini nokti izgledaju jarko crveni, ali zapravo nosi boju vina na noktima.

@sofiarichiegrainge

Ringing in 25

♬ Prada - cassö & RAYE & D-Block Europe

Jarkocrveni nokti bili su u trendu zahvaljujući trendu manikure u boji trešnje, a zvijezde poput Zendaye i Kylie Jenner nosile su je ranije ovog ljeta. Iako tehnički možete nositi jarko crveni lak za nokte u bilo koje doba godine, crvena nijansa poput ove boje vina, negdje između vatrogasne i duboke bordo, savršena je za prijelaz u jesen.

Nina Badrić za nastup u Karlovcu odabrala zanimljiv spoj cargo hlača, sakoa i visokih štikli
Mama i kći pokazale da je dobar smisao za modu nasljedan: 'Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti, a volimo nositi šešire'
Kaubojke i mini haljina odličan su odabir za kišne dane: 'Trendove pratim povremeno, imam svoj klasičniji stil'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".