Najgora iskustva iz kozmetičkih salona: "S depilacije sam otišla s podljevima i krastama, a kozmetičarka je rekla da je to normalno"

Nekoliko žena podijelilo je s nama loša iskustva iz salona iz kojih su izašle potpuno nezadovoljne, a nisu ništa rekle.
Vidi originalni članak

Koliko vam se puta dogodilo da ste išli da nestrpljivo čekani tretman u frizeskom ili kozmetičkom salonu, a onda ste iz salona izašli potpuno razočarani, no pritom ste se "pravili" da je sve u redu i niste se htjeli požaliti? Vjerujemo kako se to svakome barem jednom dogodilo, a u nastavku smo izdvojili nekoliko iskustava koje su s nama podijelile naše sugovornice. 

Jedna nam je sugovornica ispričala svoje iskustvo odlaska u kozmetički salon na trajni lak:

Prvi sam put došla u salon koji ne želim imenovati na trajni lak. Na početku se sve činilo ok, ali sam onda skužila da mi nije dobro skinula lak koji sam prije tog imala. Osim što je sve bilo izrazito  neuredno, čak i nakon nekoliko mojh napomena i zamolbi da se lak popravi. Iz salona sam izašla potpuno nezadovoljna i nakon nekoliko dana otišla u drugi salon na preporuku, gdje me kozmetičarka šokirala kad mi je rekla da to što imam na rukama uopće nije trajni lak, nego gel, od kojeg u potpunosti bježim. Osjećala sam se pomalo prevarenom. 

Druga se sugovornica prisjetila svojeg iskustva od prije nekoliko godina kad je poželjela isprobati ombre tehniku:

Došla sam u salon s nekoliko fotografija željenog looka i pitala tadašnju frizerku zna li to napraviti. Rekla je da nema problema i da se samo prepustim. Nažalost, to sam i napravila i iz salona izašla s frizurom koju uopće ne znam kako bih je nazvala. Gornji je dio bio u mojoj, prirodnoj smeđoj boji, dok su vrhovi bili žuti. Doslovno žuti, bez ikakvog prijelaza, miljama daleko od ombrea. Na kraju sam taj dio ošišala jer jednostavno nije bilo spasa. 

Još se jedna sugovornica prisjetila lošeg iskustva iz frizerskog salona:

Moje traumatično dogodilo se u popularnom zagrebačkom frizerskom salonu. Došla sam tamo i pokazala kakvu frizuru želim i boju meda. Kad sam se naručivala, naglasila sam da želim točno određenog stilista i rekli su mi da su svi top-stilisti i da su svi vrhunski. Jedna mi je dama stavljala parmenove i odmah sam shvatila da ne zna stavljati pramenove jer je bila jako spora. Ošišala me i napravila frizuru s valovima. Otišla sam doma i drugi dan na suncu sam vidjela da mi je kosa ŽUTA i šokiralo me. Plus, kad sam oprala kosu, vidjela sam da nije dobro ni ošišano. Nazvala sam, reklamirala, rekli su da mogu doći na popravak. Kad sam došla tamo, opet šok - opet su me dali istoj osobi! Ona je to popravljala, ali nije uspjela ništa riješiti. Pramenove, preljev, šišanje i frizuru platila sam 900 kn i uputila se novom frizeru da spasi stvar. 

Tu je i isksutvo kad je depilacija otišla u potpuno krivom smjeru:

Jednom sam išla na depilaciju i kako imam strašno osjetljivu kožu izabrala sam egipatsku depilaciju šećernom pastom. To mi je bio prvi put u tom salonu. Došla sam tamo i naglasila da imam problema s osjetljivom kožom i da proba biti što nježnija. Naravno da nije bila. Izašla sam s podljevima na preponama i krvavim krasticama. Ona je rekla da je to normalno i da će proći sutra. Trajalo je tri tjedna i izgledalo užasno. Nisam ništa rekla i ne znam zašto!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".