S ovim savjetima vaša će kosa biti besprijekorna!

Kosa je najbolji modni dodatak, ali što kad ju ne možete ukrotiti?
Vidi originalni članak

Vaša kosa je vaš najbolji modni dodatak, isto tako i jedini modni dodatak koji je s vama svaki dan zato je vrlo važno voditi ispravnu brigu o svojoj kosi. Dobra frizura podigne cjelokupni outfit a za vas smo pripremili nekoliko savjeta koji će olakšati svakodnevne brige i rutinu.

1. Regenerator stavljajte na ¾ kose odnosno klonite se tjemena koliko god vam kosa bila suha. Također većinu proizvoda stavite na vrhove.

2. Ako svoje ukosnice našpricate lakom za kosu ili šamponom za suho pranje, bolje i čvršće će držati. Na ručnik poredajte ukosnice, našpricajte ih i pričekajte minutu prije negoli ih stavljate u kosu. Napokon će ukosnice držati kosu na mjestu!

3. Masirajte kosu kad ju perete. Iako se čini kao gubljenje vremena, masaža tjemena dokazano potiče rast kose i tako lijepo smiruje. Ovo je sve samo ne gubitak vremena!

4. Kako biste spriječili dodatno oštećenje kose, nemojte ju mokru češljati a ako baš morate neka to bude češalj s razmaknutim zupcima.

5. Počešljajte dobro kosu prije pranja. Iako većina nas nikad nije ideju češljanja kose prije ulaska u tuš niti uzela u obzir – ima logike. Tijekom pranja često nam ispadne mnogo kose koja ode kroz odvod. Spriječimo potencijalne neugodnosti i raščešljate kosu prije.

6. Ako nikako ne možete dovesti mladu kosu u red a još manje u rep – uzmite četkicu za zube, poprskajte je lakom za kosu i obećavamo da vam neće stvarati problem!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".