Najbolji puderi za suhu kožu koji pružaju hidrataciju, ali i sjajan finiš tijekom cijelog dana

Odabirom pravog pudera za suhu i osjetljivu kožu možete postići besprijekoran izgled i njegovanu kožu tijekom cijelog dana.
Vidi originalni članak

Suha i osjetljiva koža zahtijeva posebnu njegu i pažnju prilikom odabira pudera kako bi se izbjegle neugodne reakcije poput ljuštenja ili isušivanja. S obzirom na raznolikost formula na tržištu, odabir pravog pudera može biti izazovan. Stoga smo izdvojili pet najboljih pudera koji su idealni za suhu i osjetljivu kožu te pružaju savršenu podlogu i finiš.

Shiseido Revitalessence Glow Foundation
Ovaj sveobuhvatni puder pruža hidrataciju i zaštitu koži zahvaljujući sastojcima poput niacinamida i SPF30. Sa 12-satnom trajnošću, Shiseido Revitalessence Glow Foundation jamči besprijekoran izgled tijekom cijelog dana.

Jones Road What The Foundation
Legendarni What The Foundation brenda Jones Road nudi inovativnu konzistenciju poput balzama i besprijekoran završetak koji se savršeno stapaju s kožom. Formuliran s hranjivim sastojcima poput ulja jojobe i hijaluronske kiseline, ovaj puder dolazi u širokom rasponu nijansi.

Il Makiage Woke Up Like This Flawless Base Foundation
Il Makiage je osmislio ovu inovativnu formulu koja pruža mat izgled bez isušivanja kože. Sa 50 nijansi i virtualnim kvizom za usklađivanje tonova, ovaj puder jamči savršeno podudaranje s vašom kožom.

KOSAS Revealer Skin Improving Foundation SPF25
Hibrid za njegu kože i puder, KOSAS Revealer nudi bogatu formulu s hijaluronskom kiselinom, niacinamidom, peptidima i drugim sastojcima koji njeguju kožu. Pruža prekrasan finiš i vidljivo poboljšava ten tijekom vremena.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation
Omiljen među vizažistima i ljubiteljima ljepote, Giorgio Armani Luminous Silk Foundation nudi srednju nadogradnju i lagani, hidratizirajući finiš.  Dostupan u 40 različitih nijansi, ovaj lagani puder ima formulu bez ulja i glicerina koja pruža cjelodnevnu hidrataciju.

Što se u Zagrebu nosilo u veljači 2012.? U velikoj galeriji donosimo najbolja izdanja sa špice
Uvijek posebna Tihana Harapin Zalepugin: 'Napravila sam ustupak onome što je trenutno in'
Ekonomistica pokazala da bijelo od glave do pete ne mora biti monotono kada je naglasak na detaljima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".