Najbolji puderi sa serumom koji daju savršenu šminku, a istovremeno njeguju kožu

Serum puderi iznimno su popularni posljednjih nekoliko godina, dobivajući na zamahu porastom trendovske estetike "skinimalizma".
Vidi originalni članak

Nalaze se u sivoj zoni između šminke i njege kože, puderi sa serumom idealni su za one kojima bi dobro došao dodatni poticaj sastojaka koji njeguju kožu, bilo da se radi o hidrataciji, zaštiti ili podizanju tenova ispod šminke.

Serum puderi iznimno su popularni posljednjih nekoliko godina, dobivajući na zamahu porastom trendovske estetike "skinimalizma". Zaboravite na formule za začepljenje pora koje obično uzrokuju prištiće i ostavljaju kožu isušenom. Umjesto toga, susrećemo se s opcijama koje kožu održavaju u vrhunskom stanju, istovremeno pružajući savršenu šminku.

U nastavku donosimo 5 najbolja pudera sa serumom koji istovremeno njeguju kožu i daju savršenu podlogu za šminku.

MAC Studio Radiance Serum Powered Foundation
Prikladan za sve tipove kože, MAC Studio Radiance serum puder dolazi sa širokim rasponom sastojaka koji njeguju kožu kao što su glicerin, ulje sjemenki jojobe i hijaluronska kiselina koji održavaju vaš ten hidratiziranim tijekom dana. Lako se blenda i pruža uravnoteženo srednje nadogradivo prekrivanje. 

ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30
Ovaj nagrađivani serum puder iz ILIA-e pokreće širok raspon aktivnih sastojaka koji pomažu u ublažavanju suhoće i neujednačenog tona kože, a istovremeno smanjuju pojavu mrlja, tamnih mrlja, finih linija, bora i crvenila. Osim toga, također je veganski, bez okrutnosti i nekomedogen, što znači da vam neće začepiti pore i izazvati neželjene akne.

Kosas Revealer Skin-Improving Foundation Broad Spectrum SPF 25
Kosas serum puder dostupan je u širokom rasponu nijansi koje pristaju uz svaki ton kože. Izvrstan za prihvaćanje prirodnog izgleda, zahvaljujući laganom prekrivanju i dolazi s ugrađenom zaštitom od sunca koja pomaže u zaštiti vaše kože od vremenskih nepogoda.

Glossier Stretch Fluid Foundation
Osmišljena da se stopi s vašom kožom, ova formula gel-kreme otporna na prijenos, znojenje i nabore može se udobno nositi do 12 sati. Također je odobren od strane dermatologa i napravljen je bez mirisa kako bi odgovarao čak i najosjetljivijoj koži.

Maybelline Super Stay 24H Skin Tint Foundation + Vitamin C
Dobra, pouzdana podloga za serum ne mora nužno biti skupocjena. Postoji mnogo prikladnih drogerijskih opcija, a ovo je definitivno jedna od njih. Ovaj Maybelline puder sa serumom sadrži vitamin C za posvjetljujući učinak koji pomaže posvijetliti kožu bez sjaja.

Stručnjaci predviđaju koje će frizure biti popularne u 2024. - od bakrene boje do zavodljivog boba
Emily Ratajkowski savršeno nosi klasiku s pomakom i trendovima daje vlastiti modni potpis
Ovakvu genijalnu suknju još nismo imali prilike vidjeti na špici: Zgodna dama odlično je nosi uz svevremenske komade!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".