Najbolji parfemi s jasminom koji ostavljaju divan miris koji će vas pratiti cijeli dan

Bilo da tražite sladak i razigran miris ili sofisticiran i elegantan, parfemi s jasminom odličan su odabir za dugotrajan miris.
Vidi originalni članak

ko ste stalno u potrazi za novim parfemom i svojim novim prepoznatljivim mirisom, možda je vrijeme da isprobate parfeme s jasminom. Iako cvijet jasmina možda nije prvi koji vam padne na pamet kada pomislite na cvjetne mirise, iznenadit ćete se kada saznate da je bijeli cvjetni u srcu gotovo svih najpoznatijih parfema za žene, uključujući Chanel Coco Mademoiselle i YSL Libre. 

Jasmin je nevjerojatno svestran - postoje stotine različitih vrsta jasmina, koji mogu varirati od slatkog, sparnog, mošusnog ili bilo čega između. Sam cvijet je vrhunac 'tihog luksuza', zahvaljujući svojoj slatkoj i raskošnoj aromi koja čini da čak i pristupačniji mirisi kao što je Sol De Janeiro 68 mirišu skuplje nego što zapravo jesu. Pomaže i činjenica da se eterično ulje jasmina desetljećima koristi u aromaterapiji za smirenje ili podizanje raspoloženja, idealno ako ste u potrazi za savršenim parfemom za podizanje raspoloženja.

Bilo da tražite sladak i razigran miris ili sofisticiran i elegantan, parfemi s jasminom odličan su odabir za dugotrajan miris.

Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense Eau de Parfum
Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense Eau de Parfum je sofisticirani miris koji donosi intenzivan i profinjen doživljaj s cvjetnim i drvenastim notama. Ovaj parfem izražava slobodu, hrabrost i neovisnost, savršeno se uklapajući u duh moderne žene. Glavna nota ovog parfema je jasmin Sambac, cvijet poznat po svojoj bogatoj i senzualnoj aromi. Dodaje notu cvjetnog luksuza parfemu. Parfem smo pronašli na Notino stranici po cijeni od 61,40 eura za 30 ml.

Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum
Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum je senzualni i cvjetni miris koji donosi sofisticiranu eleganciju i modernu ženstvenost. Inspiriran prekrasnim vrtom jasmina, ovaj parfem očarava svojom bogatom i cvjetnom kompozicijom.Srednje note jasmina grandiflorum u kombinaciji s gornjim notama esencije mandarine čine hipnotički miris, utemeljen na drvenastoj sandalovini. Cijena bočice od 30 ml je 58,90 eura na Notino stranici.

Lancome Le Vie Est Belle Eau de Parfum
Lancôme Le Vie Est Belle Eau de Parfum je kultni miris koji slavi radost, ljepotu života i slobodu izražavanja vlastite individualnosti. Ovaj miris predstavlja suptilnu kombinaciju cvjetnih i voćnih nota, stvarajući elegantnu i sofisticiranu kompoziciju. Započinje slatko s notama kupine i kruške, koje stvaraju svijetlo i cvjetno iskustvo prije nego što se zaokruže do naznaka jasmina. Također smo ga pronašli na Notinu po cijeni od 59,30 eura za 30 ml.

Sol de Janeiro Cheirosa 68 Perfume Mist
Sol de Janeiro Cheirosa '68 Perfume Mist je zadivljujući miris koji bilježi bit brazilskog duha. Poznat po svojim tropskim i ugodnim mirisima, Sol de Janeiro je osmislio parfemsku maglu koja utjelovljuje živu energiju i toplinu Brazila. Bočica od 90 ml na Notinu košta 22,00 eura.

Diptyque Olene Eau de Toilette
Razlikuje se od bilo kojeg drugog parfema od jasmina; s narcisom u kombinaciji s glicinijom, daje sav luksuz koji se očekuje od Diptyque mirisa. To je suptilan i super ženstven miris izgrađen oko delikatnog cvijeća. U pravom Diptyque luksuznom stilu, bočica odražava svoj cvjetni utjecaj, ilustrirajući rimsku božicu Floru, božicu cvijeća i proljeća. Parfem smo pronašli na službenoj stranici Diptyque, a cijena bočice od 50 ml je 98 eura.

Jedna od najbolje odjevenih zastupnica u Saboru nosi maslinastu haljinu koju kombinira uz efektne salonke
Sjajan stajling Olje Vori kojim se inspiriramo ovog prosinca: Biste li nosili efektne hlače koje odlično kombinira?
Zimska elegancija i modna odvažnost doktorice pravnih znanosti: 'Volim kombinacije bijele, crvene i zlatne'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".