Najbolji parfemi koje Hrvatice obožavaju, a trenutno su na sniženju na stranici Notino

Ovi parfemi nisu samo mirisi, već i izrazi osobnosti i stila
Vidi originalni članak

U svijetu parfema, trenuci kada se omiljeni mirisi nađu na sniženju su pravi blagoslov za ljubitelje fine aromatike. Za one koje obožavaju ekskluzivne parfeme, imamo uzbudljive vijesti! Naš omiljeni online dućan, Notino, trenutno nudi nevjerojatne popuste na neke od najtraženijih mirisa. Ovog puta, istražujemo koje parfeme Hrvatice posebno vole i koje su dostupne po povoljnijim cijenama.

Versace Crystal Noir
Nesvakidašnji doživljaj koji ćete htjeti ponoviti. Ženska parfemska voda Versace Crystal Noir obavit će vas velom luksuznog mirisa koji će pomaziti vaša osjetila baršunastom mekoćom. Voćno-orijentalni karakter parfemske vode nudi čaroban doživljaj i vama i vašoj okolini, koja neće štedjeti na komplimentima. Cijena za bočicu od 90 ml na popustu je 69,80 eura.

Lancôme La Vie Est Belle
Slavna parfemska voda za žene Lancôme La Vie Est Belle simbol je sreće i slobode. Njezin punjivi flakon kreiran je 2022. u duhu gesla „uljepšajte sutrašnjicu”. Priuštite si luksuzni miris na održiv način. Za bočicu od 75 ml sada morate izdvojiti 78,00 eura, umjesto uobičajenih 84,80 eura.

Yves Saint Laurent Black Opium
Parfemska voda Yves Saint Laurent Black Opium očarat će vas svojom senzualnošću i ženstvenošću. Miris Yves Saint Laurent Black Opium  inspiriran je muzikom. Njegova mirisna kompozicija predstavlja tajanstveno izražavanje unutarnjih potreba, senzualnosti i nesputanog pristupa svakodnevnom životu. Bočica od 30 ml na popustu iznosi 47,90 eura.

Calvin Klein Euphoria
Želite ponovno osjetiti euforiju? Ne trebaju vam ni čokolade ni ljubavne izjave, već parfemska voda Calvin Klein Euphoria, koja će vam svojim tajanstvenim svijetom punim nesputane prirode i egzotičnog cvijeća podariti senzualnu privlačnost i potpun osjećaj užitka. Za parfem od 50 ml potrebno je izdvojiti 31,40 eura.

Obertauern - najsnježnije austrijsko skijalište i wellness raj
Uvijek odlična Ana Radišić genijalnim stajlingom u kojem glavnu riječ vodi crvena boja uljepšala zagrebačku špicu
Jednostavni načini kako se riješiti ispucalih i suhih vrhova, prema stručnjacima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".