Najbolji drogerijski puderi po pristupačnijim cijenama: Za njih ne treba izdvojiti "bogatstvo", a na licu dugo traju

U ponudi drogerijskih proizvoda, ne vidimo samo svestranost u nijansama, nego i u formulama i finišu pudera.
Vidi originalni članak

Kako dolaze sve hladniji dani, tako nastupa i vrijeme za promjenu u našoj beauty rutini pa se okrećemo težim i gušćim formulama koje će zaštititi kožu od utjecaja hladnoće i vjetra. Do promjene u beauty rutine dolazi u kod preparativne kozmetike, a to je najizraženije kod pudera, gdje na mjesto laganih formula dolaze one nešto konkretnije kako bi se koža zaštitila i ostala ujednačena. 

Ena Čavlović iz zagrebačkog make up studija EnArt kaže kako je kožu potrebno pripremiti za teže i gušće pudere. Tvrdi kako jesen pred lice stavlja nove izazove jer je koža suha i oštećena zbog niskih temperatura i hladnog vjetra.

– Predlažem, bez obzira na tip kože, tekuće pudere na bazi vode, koji će se pobrinuti za cjelodnevnu hidrataciju kože lica. Osim toga, ove formule lakše prianjaju i sjedaju na lice zbog svoje specifične tekuće strukture, s naglaskom na molekule vode – ispričala je ranije Ena za Divu i dodaje kako je uloga pudera, ne samo da prekrije, nego da i njeguje kožu. Savjetuje i jedan super trik, miješanje pudera s kremom. Kaže, to treba raditi samo onda kad se te dvije teksture dobro slažu. Ipak, takav je odabir odličan za zimu jer koži i tijekom dana, naročito ako je riječ o promjeni temperature zraka, treba pojačanje u obliku hidratacije.

Brza metoda čišćenja šipka s kojom ćete izbjeći nered

Prilikom odabira nijanse, pazite da je birate na dnevnom svjetlu kako bi puder bio što manje vidljiv. Naime, cilj je da se puder stopi s licem i bude naša "druga koža". Sad kad znate male trikove velikih vizažista, vrijeme je za potragu za idealnim puderom. Osim nijanse, idealno je da na koži traje cijeli (radni) dan, odnosno da ne sklizne s lica, zatim da se ne stvaraju grudice, a tu je i bitan faktor cijene. Srećom, beauty industrija svakog se dana sve više i više razvija i nudi poboljšane formule po pristupačnijim cijenama pa više nije potrebno odvojiti pravo "bogatstvo" za novog favorita u kozmetičkoj torbici. Tako je i s puderima pa danas možemo odlične proizvode pronaći u drogerijama po znatno pristupačnijim cijenama, već do stotinjak kuna. 

U ponudi drogerijskih proizvoda, ne vidimo samo svestranost u nijansama, nego i u formulama i finišu pudera. Od laganijih opcija koje dopuštaju koži da diše pa do pudera koji imaju full prekrivanje. U drogerijama se može pronaći pristupačnija opcija za gotovo svaki luksuzniji proizvod, a da pritom ne trebate potrošiti vrtoglavi visoki iznos za beauty novitet. Izdvojili smo nekoliko odličnih pudera s drogerijskim potpisom koje možete isprobati, a sve ih pronađite u galeriji:

Bourjois Healthy Mix, Notino, 18,90 € Maybelline Fit Me! Matte + Poreless Foundation, Notino, 6,20 € NYX Total Control Drop Foundation, Pink Panda, 7,0€ Maybelline Superstay 30H Full Coverage Liquid Foundation, Asos, 10,50 funti Revlon Youth FX Fill + Blur Foundation, Amazon, 15 dolara L'Oreal True Match Super Blendable Powder, Ebay, 8 dolara Maybelline Dream Cushion, Ebay, 8,25 dolara Wet'n'wild Photo Focus Foundation, Wet'n'wild, 6,50 dolara

 

Frajer čijem stajlingu ne možemo pronaći manu: 'Ovo sam odlučio odjenuti jer vidim da je karirano u trendu'

Elegancija na sasvim drugačiji način: 'Trendove pratim pomalo, ali nikad ne bih nosila nešto kratko i usko'

Jeste li već isprobali Zarine parfeme koji su poput dizajnerskih mirisa, no mnogo pristupačniji?

Borna Kotromanić izgleda odlično u crvenoj minici i sakou u upotpunjenima najtraženijom torbom sezone

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".